Cine o va înlocui pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities. Nimeni nu se aștepta tocmai la ea

Cine o va înlocui pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities. Nimeni nu se aștepta tocmai la ea
Cine o va înlocui pe Gina Chirilă la Bravo, ai stil! Celebrities

Din emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a scurs numai o lună și doar o eliminare, cea a Mariei Ilioiu, care a fost înlocuită cu Oana Radu. Din motive medicale, Gina Chirilă a părăsit competiția ediția precedentă. Un loc este acum liber și își așteaptă ocupanta. Cine o va înlocui pe iubita lui Bogdan Vlădău?

Cine o va înlocui pe Gina Chirilă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?

Prima ieșită din show-ul cu și despre modă a fost Maria Ilioiu, ispita de la ”Insula Iubirii”. În locul ei a venit Oana Radu, care s-a făcut rapid plăcută de public, de jurați, dar și de adversarele sale. Așadar, toată lumea a fost pe poziții…până aseară. În Gala din data de 15 februarie, Gina a făcut un anunț important. După ce și-a prezentat ținuta, care a respectat tematica(Femme fatale) și a primit 5 pe linie(notă maximă) din partea juraților, modelul a anunțat că, din motive medicale, dat fiind că este în luna a șasea de sarcină, iar oboseala își spune cuvântul, alege să părăsească competiția.

Deea și Raluca de la Bambi au izbucnit în lacimi, emoționate că Gina trebuie să plece fără a mai putea arăta lumii că este cu adevărat o femeie stilată, iar Ilinca Vandici a sărit ”în îmbrățișarea ei”. În culise, fetele s-au strâns laolaltă și au strigat în cor sintagma plină de umor, dar mai mult de sinceritate: ”Îmi place Gina!”, semn că înțelegerea a domnit între concurente.

Noua celebritate, veche cunoștință a juraților

Cu un scaun gol acum, e clar că urmează o altă celebritate, iar ea este Alexandra Ungureanu. Competiția se anunță dificilă pentru artistă, în condițiile în care a tot fost criticată chiar de doi dintre jurații de la ”Bravo”, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, în rublica ”Așa da, așa nu” din cadrul emisiunii ”Teo Show”.

  • Încearcă tot felul de stiluri, încă nu şi-a găsit eul stilistic.
  • Sau nu şi-a găsit stilistul bun! Geanta nu îmi place. Plasa aia pare cheap. Sacouaşul nu merge.
  • Pantalonii îmi plac!
  • Mă omoară cu nervii pantalonii ăști!
  • Bereta asta ce caută în peisaj?”, su fost comentariile juraților legate de ținuta solistei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI