15 sept. 2022 | 08:01

Gimnasta din România care nu se fereşte să pozeze provocator. E îndrăgită de toată lumea. Foto

Monden
Gimnasta din România care nu se fereşte să pozeze provocator. E îndrăgită de toată lumea. Foto
Cine este fosta mare gimnasta care pozeaza provocator in mediul online

A fost considerată una dintre cele mai mari gimnaste ale României. Eforturile, disciplina, profesionalismul și carisma au ajutat-o să atingă cele mai înalte culmi ale performenței. La vârsta de 26 de ani a decis să se retragă din lumea sportului și nu se sfiește să-și etaleze formele provocatoare pe rețelele sociale. Despre cine este vorba.

Imaginile provocatoare pe care Larisa Iordache le distribuie în mediul online

La numai 26 de ani, Larisa Iordache se poate lăuda cu o carieră fulminantă în domeniul sportului. Eforturile sale în gimnastică i-au adus în palmares patru medalii mondiale, 16 medalii europene și o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

De asemenea, Larisa Iordache este una dintre cele mai populare foste gimnaste de pe rețelele sociale. Frumoasa șatenă nu pierde nicio ocazie în a-și etala trupul lucrat și formele apetisante, ori de câte ori are ocazia, fiind mândră de felul în care arată.

Despre Larisa Iordache, fosta ei antrenoare, celebra Mariana Bitang, spunea că „E unică în gimnastică. Are explozie, are viteză, este o combinație între dificultate acrobatică și veleități artistice. Pe Larisa e dificil să o bagi într-un tipar.

Tot ce-mi doresc este ca ea să fie un nou reper în gimnastica mondială, precum celelalte campioane ale noastre. Să fie Larisa Iordache!”, declara antrenoarea, acum ceva timp, potrivit Wikipedia. 

În decembrie 2021, Larisa Iordache și-a anunțat retragerea din gimnastică, însă sportiva și-a asumat un nou rol, la fel de important.

Ce spune fosta campioană despre noua generație de gimnaști pe care-i antrenează

Larisa Iordache a devenit antrenoare la FC Dinamo, clubul la care și-a început cariera la doar 4 ani și jumătate, recunoscând că are parte de multe provocări în noua postură.

„Generațiile s-au schimbat foarte mult. Mentalitatea este schimbată și trebuie să ne adaptăm de la lună la lună. Copiii sunt foarte diferiți. Ceea ce am trăit eu e complet diferit față de ce se întâmplă în ziua de astăzi. Ce voiam eu e total diferit față de ce îți doresc copiii în ziua de astăzi.

Eu încerc să fiu, mai ales că sunt mai apropiată de vârstă de ele, prietenă cu ele, cu barieră, normal, pentru că sunt momente când vor să mă fraierească. E normal, așa-s copiii, și eu am fost așa și știu.

Încerc să le explic că vin la sală ca să muncească dacă vor să meargă la concurs și să se uite lumea cu plăcere la ele. Nu în fiecare zi îmi iese, poate uneori nu am răbdarea necesar, poate sunt alte probleme, dar încerc să fiu apropiată de ele”, a spus Larisa Iordache, în podcastul Fair Play.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro