Larisa Iordache, apariție seducătoare în costum de baie. „Dragostea este singurul lucru pe care îl ai” – GALERIE FOTO

Larisa Iordache este foarte prezentă pe rețelele sociale. Fosta gimnastă își bucură fanii cu fotografii, dar și cu informații legate de viața profesională. Ultima imagine este de la Brașov, unde tânăra de 26 de ani s-a pozat în costum de baie.

Larisa Iordache, poză în costum de baie în grădina unui hotel

Larisa Iordache s-a retras din gimnastică în anul 2021, dar păstrează o legătură foarte strânsă cu fanii ei. Este foarte activă pe rețele sociale unde postează fotografii din sala de antrenament, dar și din viața privată. Așa se face că urmăritorii ei află când Larisa merge la un eveniment monden sau când este în vacanță. Una dintre ultimele fotografii, postate pe Instagram, a fost făcută în grădina unui hotel din Brașov. Fosta gimnastă apare în costum de baie.

O altă poză, de data recentă, este însoțită de un mesaj misterios: „Clișeu sau nu, dragostea este singurul lux pe care îl ai”.

Larisa Iordache a absolvit Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și a început să antreneze. Acum lucrează la centrul de copii de la CS Dinamo alături de Lăcrămioara și Cristi Moldovan, antrenorii și îndrumătorii ei în perioada în care a concurat.

Sunt însă șanse să o vedem pe Larisa din nou în competiții. A declarat de mai multe ori că regretă că nu a reușit să urce pe podium în competițiile individuale de la Jocurile Olimpice și a dat de înțeles că s-ar putea să participe la Paris în anul 2024.

„Nu am un regret. Aș fi vrut să fiu pe podiumul olimpic, la individual. Atunci când urci pe podium cu echipa, este genial. Dar, când urci individual, știi că tu ai făcut-o pe pielea ta. Mi-aș fi dorit, am fost foarte aproape. Acesta este regretul legat de Jocurile Olimpice, dar niciodată să nu spui niciodată”, a spus fosta gimnastă, la gsp.ro.

Larisa Iordache este hotărâtă să meargă la Jocurile Olimpice din anul 2024, dar deocamdată nu a decis în ce calitate.

Sursa Foto: Facebook Larisa Iordache