Gigi Becali vrea să se lupte cu problema Covid-19 în Liga 1. „O să plătească pentru toată lumea”

Gigi Becali vrea să se lupte cu problema Covid-19 în Liga 1. „O să plătească pentru toată lumea”
Gigi Becali este un opozant al vaccinării anti-Covid 19, dar este adeptul testării periodice pentru depistarea bolii

Gigi Becali vrea să se lupte cu problema Covid-19 în Liga 1. Patronul FCSB e cunoscut pentru poziția sa antivaccinare, în schimb este un fan al testării jucătorilor. Vicecampioana a fost lovită de un val de Covid-19 în toamna trecută, dar acest lucru nu a schimbat optica latifundiarului. Gigi Becali și-ar dori ca toți fotbaliștii din primul eșalon să fie testați cât mai des, astfel încât campionatul să se desfășoare fără sincope.

Gigi Becali vrea să se lupte cu problema Covid-19 în Liga 1

Gigi Becali vrea să se lupte cu problema Covid-19 în Liga 1. Patronul FCSB are o poziție binecunoscută față de vaccinarea contra bolii produsă de coronavirus. El se tratează după metode originale, inclusiv cu „câteva guri de țuică”, după propriile mărturisiri.

Gigi Becali a declarat, de asemenea, că a făcut Covid-19, dar a învins boala ușor.

„Am făcut COVID, acum vreun an. Am făcut și gata. Am făcut câteva vitaminizări și gata. Nu am avut nimic. Așa a vrut Dumnezeu.

Am făcut analize de sânge și am văzut că am avut tot mai mulți anticorpi. Doctorul mi-a zis „Domnule Becali, ați fost atacat de multe ori”. Nu purtam mască și am fost atacat de virus… Dar eu îl atacam, strănutam de două ori și-l aruncam. M-am imunizat. Nu îmi e frică de COVID”, a spus Gigi Becali, la România TV.

„O să plătească pentru toată lumea”

Dar Gigi Becali e un adept al testărilor dese în rândul jucătorilor. Mihai Stoica, managerul general al clubului roș-albastru, a declarat că latifundiarul e dispus să plătească din propriul buzunar testarea periodică a fotbaliștilor de la toate echipele din Liga 1. Tocmai pentru a nu se ajunge la sincope în desfășurarea competiției, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

„Dacă cineva respectă competiţia asta, trebuie să decidă că măcar o dată la două săptămâni, dacă nu o dată pe săptămână, pentru că şi noi suntem în plină pandemie şi la noi cresc cazurile… Să se testeze jucătorii, toţi şi pe cei vaccinaţi. Am foarte mulţi prieteni vaccinaţi care sunt acum în carantină, pentru că au Covid.

Şi noi avem jucători vaccinaţi, dar îi testăm, pentru că jucătorii vaccinaţi îi pot infecta pe ceilalţi. O să plătească Gigi Becali pentru toată lumea, dacă e problemă de bani.

Am auzit că au fost echipe care ştiau că au jucători pozitivi, îi testaseră. Fiind vaccinaţi, nu i-au declarat şi au jucat”, a declarat Mihai Stoica, conform Telekom Sport.

Echipa lui Gigi Becali s-a confruntat în toamna trecută cu un focar de Covid-19. Dinj această cauză clubul a fost nevoit să renunțe la participarea în Cupa României. Pe de altă parte, FCSB a renunțat la cantonamentul din străinătate în perioada de pauză din această iarnă și a preferat să se pregătească la baza din Berceni.

Motivul a fost teama de alte infectări, mai ales că, deocamdată, situația pandemiei în țări ca Turcia sau Spania, destinații preferate pentru cantonament, e mai gravă decât în România.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI