Gigi Becali va reuși o premieră istorică pentru România. Cât mai are de construit la biserica lui FOTO EXCLUSIV

Gigi Becali va reuși o premieră istorică pentru România. Cât mai are de construit la biserica lui FOTO EXCLUSIV
Gigi Becali va reusi o premiera istorica pentru Romania. Cat mai are de construit la biserica lui

Cu toții știm că pentru Gigi Becali credința în divinitate este cea mai importantă, lucru pe care l-a demonstrat în numeroase ocazii. După un an de zile, progresul se vede în sfârșit. Cât mai are de construit la biserica lui și ce spune finul său Pandele.

Gigi Becali va reuși o premieră istorică pentru România

Latifundiarul din Pipera este pe cale de a reuși o premieră în România. Gigi Becali mai are puțin și termină prima biserică privată de la noi din țară, un proiect îndrăzneț pe care l-a gândit acum mai bine de un an de zile.

Construcția impunătoare este la concurență directă cu celebra catedrală din Voluntari pe care Florentin Pandele, finul său, a ridicat-o din banii contribuabilor orașului. Patronul FCSB și șeful de la FC Voluntari au ridicat două clădiri impresionante.

Gigi Becali și soția sa, Luminița, sunt primii cetățeni români care își construiesc o biserică privată, pe măsura credinței controversatului om de afaceri. După cum se poate observa din imaginile imortalizate de fotoreporterii impact.ro, se pare că lăcașul religios are dimensiunile unei mitropolii. Biserica este aproape gata, iar muncitorii lucrează la foc continuu pentru ca lăcașul de cult să fie finalizat cât mai repede.

Florentin Pandele a construit un lăcaș de cult în localitatea Voluntari, acolo unde soțul Gabrielei Firea este edil. Primarul Pandele a ridicat Catedrala Sfânta Parascheva, clădire dotată cu un teatru, un muzeu și o bibliotecă la subsol.

Gigi Becali riscă să piardă mult din cauza banilor

Conform spuselor eroului de la Sevilla Helmuth Duckadam, patronul FCSB ar putea avea probleme cu fanii roș-albaștrilor din cauza deciziilor luate în ultima vreme. Fostul patron al FCSB spune că Gigi Becali va pierde suporteri și echipa va avea de suferit, dacă va continua să pună câștigurile financiare pe primul loc.

„Eu nu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (n.r – CSA Steaua). Aici e problema patronului. Dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri, iar cu timpul această echipă se va eroda și va fi o echipă oarecare.

Este deranjant cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali. Cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut a fost că a alinat acea echipă în Cupa României cu Dinamo. Și aici nu i-a supărat doar pe cei din galerie, ci inclusiv pe toți suporterii. Este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine, că nu te interesează Cupa României, dar măcar pentru suporteri”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit Realitatea Sportivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI