Avertisment major pentru Gigi Becali. Ce riscă să piardă din cauza banilor, veștile sunt neplăcute

Avertisment major pentru Gigi Becali. Ce riscă să piardă din cauza banilor, veștile sunt neplăcute
Ce riscă să piardă Gigi Becali din cauza banilor

Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla și fostul președinte de imagine de la FCSB, a vorbit despre problemele pe care le are Gigi Becali cu fanii, din cauza deciziilor luate. Ce poate să piardă Becali din cauza banilor după părerea fostului mare portar, veți afla mai departe.

Avertisment major pentru Gigi Becali. Ce riscă să piardă din cauza banilor

Mai exact, Duckadam este de părere că este deranjant comportamentul lui Gigi Becali din ultima vreme. Potrivit fostului portar, FCSB nu va pierde suporteri în detrimentul celor de la CSA Steaua, însă dacă pe Becali îl interesează doar banii, atunci echipa va avea foarte mult de suferit.

”Eu nu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (n.r – CSA Steaua). Aici e problema patronului. Dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri, iar cu timpul această echipă se va eroda și va fi o echipă oarecare”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit Realitatea Sportivă.

Gigi Becali i-a supărat pe suporteri

Totodată, Helmuth Duckadam consideră că Gigi Becali are un comportament greșit în ultima perioadă. De asemenea, fostul președinte de imagine al FCSB spune că Becali trebuia să trateze cu seriozitate meciul cu Dinamo din sferturile Cupei României (0-1), când a trimis mai mulți juniori pe teren.

”Este deranjant cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali. Cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut a fost că a alinat acea echipă în Cupa României cu Dinamo. Și aici nu i-a supărat doar pe cei din galerie, ci inclusiv pe toți suporterii. Este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine, că nu te interesează Cupa României, dar măcar pentru suporteri”, a spus fostul portar.

Ce riscă să piardă Gigi Becali din cauza banilor
Helmuth Duckadam despre ce riscă să piardă Gigi Becali din cauza banilor

Duckadam a demisionat de la FCSB în luna iunie 2020

Până vara trecută, pe 14 iunie, Helmut Duckadam a fost președintele de imagine al FCSB. Acesta și-a dat demisia după ce s-a considerat nefolositor la gruparea roș-albastră. Unul dintre cei mai mari portari ai echipei naționale de fotbal a României, Duckadam a jucat în trecut pentru UTA Arad și Steaua București.

Totodată, în echipa roș-albaștrilor, Helmut Ducladam a câștigat două titluri în Liga 1 (1984-1985, 1985-1986), o Cupă a României (1984-1985) și Supercupa Europei (1986). Tot în anul 1986, fostul mare portar a câștigat și titlul de cel mai bun fotbalist al anului, potrivit prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI