Gigi Becali, umilit în direct la TV: ”De ce ați făcut închisoare?”. Patronul FCSB a răbufnit imediat

Gigi Becali, umilit în direct la TV: ”De ce ați făcut închisoare?”. Patronul FCSB a răbufnit imediat
Gigi Becali, umilit în direct la TV: ”De ce ați făcut închisoare?”. Patronul FCSB a răbufnit imediat

Gigi Becali, umilit în direct la TV. Patronul FCSB se luptă nu doar cu situația dezastruoasă a echipei de acum, dar și cu propriul trecut. Apariție frecventă la posturile de televiziune, Gigi Becali a dat în clocot când a fost întrebat pentru ce a făcut închisoare. Latifundiarul a avut o reacție nervoasă când un jurnalist i-a reamintit de fapte de acum mai mulți ani.

Gigi Becali, umilit în direct la TV: ”De ce ați făcut închisoare?”

Gigi Becali, umilit în direct la TV. Patronul FCSB apare frecvent în mass-media. Orice vorbă a latifundiarului devine subiect de știre, mai ales că Becali are felul său personal de a face declarații. Nu știi ce te așteaptă „după colț”. De la o vreme, Becali nu mai face niciun secret că el dictează totul la club, doar de aceea, pentru el, FCSB înseamnă „Faci Ce Spune Becali”. Dar cum și milionarul din Pipera re un trecut încărcat, uneori acesta îl ajunge din urmă.

Într-un dialog cu un jurnalist, acesta l-a întrebat despre faimosul „Dosar Valiza” în urma căruia Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Patronul FCSB care tocmai se lansase în creionarea unei noi imagini a clubului său, a reacționat iritat: „Niciodată nu a fost ceva olegal! Premierea nu este ilegală niciodată!”, a spus Gigi Becali, la Realitatea TV. Dar ziaristul a insistat, punând o întrebare simplă, dar neplăcută pentru finanțator. „Atunci de ce ați făcut închisoare?”.

Patronul FCSB a răbufnit imediat

Gigi Becali a răbufnit în acel moment. „Cu tine nu o scot la capăt. Lasă-mă în pace!”, a spus acesta, după ce a încercat să pună totul în seama unei erori judiciare. În iunie 2013, Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în ceea ce s-a numit „Dsarul Valiza”. În decembrie 2008 el fusese pus sub acuzare pentru dare de mită și fals în înscrisuri. Mai exact, în mai 2006, el a oferit, la propriu, o valiză cu suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de la U. Cluj pentru a-și apăra corect șansele în fața celor de la CFR Cluj, rivala la titlu a roș-albaștrilor.

În aceeași perioadă, Becali mai oferise sume de bani și fotbaliștilor de la Gloria Bistrița ca stimulent pentru a obține un rezultat bun cu cei de la Rapid București. Cele 1,7 milioane de euro au fost confiscate de autorități și n-au mai fost recuperate de Becali. În acel moment, 2013, el se afla deja în închisoare pentru condamnarea din dosarul retrocedărilor de terenuri cu Mnisterul Apărării. Acum, Becali spune că a fost vorba de o eroare judiciară. El a mai anunțat și o mare schimbare ce urmează să aibă loc în viața lui

Cât de curând o să vedeți încă o fază în viața mea. O să vă zic, «luați și vorbiți cu alții». Eu îmi văd de treaba mea, de familia mea. Asta e o afacere. Voi ziceți că nu e Steaua. Să fiți sănătoși! Am aproape 64 de ani. Până mor, eu voi conduce tot. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vorbesc mereu. Și la 90 de ani, tot eu comand. Eu fac schimbările”, a concluzionat Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI