26 mai 2022 | 12:21

Gigi Becali, „trădat” de căpitanul FCSB. Ce mutare a făcut Florin Tănase

Sport
Gigi Becali, „trădat” de căpitanul FCSB. Ce mutare a făcut Florin Tănase
Gigi Becali a fixat la 3 milioane de euro clauza de reziliere a contractului cu Flron Tănase, căpitanul și golgheterul vicecampioanei

Gigi Becali, „trădat” de căpitanul FCSB. Patronul vicecampioanei a dorit cu orice preț să-l țină în echipă pe Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 în ultimele două ediții. Ajuns la 27 de ani, Tănase se „chinuie” încă de anul trecut să se transfere în străinătate pentru bani mai mulți. Gigi Becali i-a oferit, însă, cel mai mare salariu din Liga 1, dar căpitanul FCSB l-a „răsplătit” acum cu o mutare surprinzătoare.

Gigi Becali, „trădat” de căpitanul FCSB

Gigi Becali, „trădat” de căpitanul FCSB. Florin Tănase a crescut mult în ultimele două sezoane. După transferul lui Dennis Man la Parma, el și-a asumat, practic, rolul de golgheter al echipei. Jucătorul de 27 de ani a devenit, de altfel, golgheterul Ligii 1 în ultimii 2 ani.

Gigi Becali nu dorea să se despartă de Tănase, nici când în iarna „jocurile” păreau făcute pentru transferul acestuia. în Golf, la Al Nasr.

„Tănase are o clauză de 3 milioane. Eu, după mine, nu l-aș da, nu vreau să-l vând. E piesa principală la ora asta. El e jucătorul cu cea mai mare experiență, dă goluri, îmi ține echipa. Dar nu pot să-l țin dacă cineva 3 milioane, are clauză. Bagă banii în cont și pleacă. Pleacă pentru că are clauza aia, nu depinde de mine, dar eu nu vreau să-l dau. Uite, că Dumnezeu mi-a ajutat, nu l-am dat”, a declarat Gigi Becali, la Digisport, la acea vreme.

Ce mutare a făcut Florin Tănase

Gigi Becali i-a oferit extremei de la FCSB cel mai mare salariu din Liga 1, 30.000 de euro pe lună. Tănase și-a prelungit contractul, vara trecută, până în 2025. Dar fotbalistul a resimțit „eșecurile” transferurilor sale. Acum, atacantul a renunțat la firma de impresariat a lui Giovanni și Victor Becali și a semnat cu Federico Pastorello (48 de ani), unul dintre cei mai apreciați impresari din lume, ce deține firma P&P Sport Management.

În 2021, acesta a primit premiul de „cel mai bun impresar al anului” în cadrul galei „Globe Soccer”, la Dubai. A bătut nume precum Jorge Mendes, Mino Raiola și Jonathan Barnett în drumul către acea distincție. Mutarea afost anunțată chiar de impresarul italian într-o postare făcută pe contul de Instagram.

„Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris Pastorello în descrierea fotografiilor realizate la Monte Carlo.

Într-o altă imagine, alături de Tănase și Pastorello apar încă două persoane: intermediarul Andrea Luciani și fostul fotbalist Dusan Basta.

Pastorello are un portofoliu de fotbaliști impresionant. Printre numele ce se află sub contract cu el se numără jucători precum Romelo Lukaku (Chelsea), Demarai Gray (Everton), Arthur (Juventus), Federico Bernardeschi (Juventus), Joao Mario (Benfica) sau Kasper Schmeichel (Leicester). De serviciile impresarului italian beneficiază și un jucător din Liga 1, Mihai Bălașa, de la Sepsi.

Gigi Becali are de ce să se teamă, prin urmare. Cu atât mai mult cu cât el a fixat o clauză fixă de reziliere a contractului lui Tănase, de 3 milioane de euro. O sumă perfect accesibilă pentru o firmă de impresariat precum cea a lui Pastorello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Federico Pastorello (@fedepastorello)

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro