Gigi Becali și ginerele său, anchetați din cauza unor imagini compromițătoare

Gigi Becali și ginerele său, anchetați din cauza unor imagini compromițătoare
Gigi Becali a avut un comportament oribil la momentul de reculegere pentru victimele COVID-19

Gigi Becali și-a bătut joc de toate regulile anti COVID-19. Patronul celor de la FC FCSB a ignorat protocolul FRF și LPF l-a partida cu Dinamo, din returul Cupei României. În aceeași situație este și Ionel Dănciulescu, team-managerul formației din „Ștefan cel Mare”. Înainte de startul partidei, în care FCSB s-a impus cu 1-0, Becali și Dănciulescu au discutat preț de câteva minute. Fără ca vreunul dintre ei să poarte mască și fără respectarea distanțării sociale.

Gigi Becali și finul său și-au bătut joc de momentul de reculegere pentru victimele COVID-19

Mai mult, Gigi Becali a continuat să ignore regulile și după ce a luat în tribunele de pe Arena Națională. Becali a stat lângă finul său, Mihai Mincu, fără ca vreunul dintre ei să poarte mască de protecție. Nici Alexandru Tudor nu a avut mască, iar Mihai Stoica și Ionuț Luțu nu le-au pus corect. Mihai Pintilii și Olimpiu Moruțan, care au luat și ei loc în tribună, au fost singurii care au purtat corect măștile.

Sursă foto: captură Digi Sport
Gigi Becali și finul său, în timpul momentului de reculegere.

Comisia de Disciplină a deschis o anchetă în acest caz, scrie Fanatik, iar Gigi Becali a fost chemat să dea explicații. Riscă o amendă de 40.000 de lei în acest caz. Mai mult, patronul FCSB a încălcat protocoalele FRF și LPF și prin aducerea finului său la stadion. Mihai Mincu nu are nicio funcție în club, deci este considerat un spectator neutru și nu ar fi avut voie să asiste din tribune.

Poate cel mai grav din întreaga situație este modul în care Gigi Becali și Mihai Mincu s-au comportat la minutul de reculegere pentru victimele COVID-19. În vreme ce toți cei din tribune s-au ridicat în picioare și au respectat momentul, Becali și finul său au rămas pe scaun. Ba mai mult, au glumit și zâmbit în tot acest timp, chiar sub privirile celor din jur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI