16 iul. 2020 | 15:40

Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public

Știri generale
Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public
Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, trăiește pe picior mare, însă dacă ar fi să ne luăm după haine n-am mai zice asta. Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a fost surprins de fotoreporteri alături de noua sa iubită. Cum a ieșit pe stradă preferatul lui Becali, aflați în paragrafele următoare.

Cum arată nepotul preferat al lui Gigi Becali

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, duce o viață plină de lux și opulență, conducând doar mașini scumpe și optând pentru lucruri rafinate, însă când vine vorba de haine, pare-se că bărbatul nu ține cont de nimic. Spre deosebire de unchiul său, care se poartă mereu la patru ace, Geambazi a ieșit în oraș cu iubita îmbrăcat cum nu se poate mai banal: o pereche de pantaloni scurți și un tricou lejer.

Latifundiarul din Pipera a făcut mult bine, împărțind în stânga și în dreapta din averea sa, și, după cum era de așteptat, nu și-a strâns deloc mâna când a venit vorba de propriul său nepot, astfel că Geambazi s-a ales cu o bună parte din bogăție.

De curând, Vasile a fost surprins de paparazzi spynews.ro la brațul unei noi partenere, asta după ce anul trecut a semnat actele de divorț. Cei doi au coborât din bolidiul de lux pe care nepotul lui Becali îl deține, o mașină cu un preț piperat, dar și cu mulți cai putere, și s-au întreptat către un restaurat de fițe, unde au servit masa.

Geambazi respectă „peste măsură“ normele distanțării sociale

Din fotografii se poate vedea că nepotul latifundiarului este destul de strict când vine vorba de distanțarea socială, căci pare-se că o respectă mai mult decât ar fi cazul.

Spunem asta deoarece el și noua iubită păstrează o distanță considerabilă, de câțiva metri chiar, de parcă nu s-ar cunoaște.

În timp ce el este surprins la capătul trecerii de pietoni, blondina abia face primii pași de la mașină, un mod ciudat în care au continuat să mearga până la restaurantul cu pricina.

 

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro