Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public

Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public
Cum arată Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali. Apariție neașteptată în public

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, trăiește pe picior mare, însă dacă ar fi să ne luăm după haine n-am mai zice asta. Nepotul multimilionar al lui Gigi Becali a fost surprins de fotoreporteri alături de noua sa iubită. Cum a ieșit pe stradă preferatul lui Becali, aflați în paragrafele următoare.

Cum arată nepotul preferat al lui Gigi Becali

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, duce o viață plină de lux și opulență, conducând doar mașini scumpe și optând pentru lucruri rafinate, însă când vine vorba de haine, pare-se că bărbatul nu ține cont de nimic. Spre deosebire de unchiul său, care se poartă mereu la patru ace, Geambazi a ieșit în oraș cu iubita îmbrăcat cum nu se poate mai banal: o pereche de pantaloni scurți și un tricou lejer.

Latifundiarul din Pipera a făcut mult bine, împărțind în stânga și în dreapta din averea sa, și, după cum era de așteptat, nu și-a strâns deloc mâna când a venit vorba de propriul său nepot, astfel că Geambazi s-a ales cu o bună parte din bogăție.

De curând, Vasile a fost surprins de paparazzi spynews.ro la brațul unei noi partenere, asta după ce anul trecut a semnat actele de divorț. Cei doi au coborât din bolidiul de lux pe care nepotul lui Becali îl deține, o mașină cu un preț piperat, dar și cu mulți cai putere, și s-au întreptat către un restaurat de fițe, unde au servit masa.

Geambazi respectă „peste măsură“ normele distanțării sociale

Din fotografii se poate vedea că nepotul latifundiarului este destul de strict când vine vorba de distanțarea socială, căci pare-se că o respectă mai mult decât ar fi cazul.

Spunem asta deoarece el și noua iubită păstrează o distanță considerabilă, de câțiva metri chiar, de parcă nu s-ar cunoaște.

În timp ce el este surprins la capătul trecerii de pietoni, blondina abia face primii pași de la mașină, un mod ciudat în care au continuat să mearga până la restaurantul cu pricina.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI