Gigi Becali, show de zile mari la TV. S-a enervat, a intrat în direct și a jignit cluburile sportive

Gigi Becali, show de zile mari la TV. S-a enervat, a intrat în direct și a jignit cluburile sportive
Gigi Becali, ieșire nervoasă în direct la TV

Gigi Becali continuă în anul 2021 în stilul în vare ne-a obișnuit – vocal și controversat atunci când vrea să-și spună partea. Afaceristul a făcut un show incredibil în direct la TV după ce a jignit cluburile sportive de la noi.

Gigi Becali, ieșire controversată în direct la TV

Gigi Becali s-a enervat extrem de tare și a intrat în direct la TV pentru a-și spune părerea. Afaceristul a încercat să lămurească situația provocată de cantonamentul celor de la FCSB în Turcia în cadrul emisiunii Digi Sport Special, unde a fost discutat subiectul controversat care l-a scos din minți pe latifundiar.

Echipa lui Becali e singura care a părăsit meleagurile pentru pregătirea de iarnă, fapt ce i-a obligat pe sportivi să stea încă 14 zile în carantină, la revenirea în România. ”Guvernul a spus că nu există o derogare, dar nu că nu va da una. O decizie se va lua la aeroport. Vedem mai departe ce se întâmplă”, a spus, la Digi Sport, Justin Ștefan, secretarul general LPF.

Becali a intervenit în forță la TV și a explicat de ce FCSB este în legalitate. Acesta a menționat că nu și-ar mai fi dorit să facă intervenții publice, dar trebuie să spună că excepție de la lege fac echipele care participă la competiții sportive.

„Am alergie la prostie. Nu pot să-l las pe prost în pace”

„Ce înseamnă asta? Omul se duce, stă izolat sau joacă fotbal, dar competiție sportivă înseamnă și pregătire. Nu trebuie să fie un meci neapărat. Pregătim competiția. Noi ne-am interesat când am plecat, am cerut hârtie. Ne-au zis că nu ne dau hârtie dinainte”, a detaliat acesta. Afaceristul a menționat că DSP-ul le-a spus că vor da declarație când vor reveni în țară, spunând și că celelalte cluburi nu au inteligență, motiv pentru care n-au mers în străinătate, lucru care le-a adus falimentul. „Am alergie la prostie. Nu pot să-l las pe prost în pace, că nu pot!”

„Mai mare siguranță e că nu jucăm amicale, nu avem cum să luăm virusul. E mai sigur când faci doar pregătire decât când joci cu alții. Unii, de la autorități, n-au habar nici să dea tratamente, dar au opinii despre asta. Habar n-au. Așa e România, e incompetență mare. Hai, că nu vreau iar să fac păcat. Eu vreau să zic prostului că e deștept, așa vreau. Nu plecam dacă nu aveam asigurare. Dacă nu e legal, aia e, ne dăm în judecată. Să zică judecătorul și gata. N-au cum să ne bage-n carantină, că nu îi lasă legea”
Gigi Becali (Sursa: digisport.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI