Ce a făcut soția lui Gigi Becali în București. Procedează total opus față de patronul lui FCSB

Ce a făcut soția lui Gigi Becali în București. Procedează total opus față de patronul lui FCSB
Luminita Becali are un suflet mare, la fel ca si sotul ei

S-a aflat ce a făcut soția lui Gigi Becali în București. Procedează total opus față de patronul lui FCSB. Cei care o cunosc pe Luminița Becali o știu că are un suflet extrem de mare. Astfel, nu e de mirare că vrea de fiecare dată tot ce-i mai bun pentru cei apropiați. Dorind să facă cele mai frumoase cadouri, soția patronului a devenit însă foarte pretențioasă. Trebuie menționat că soția lui Gigi Becali nu procedează ca soțul ei, aceasta poartă mască tot timpul, așa cum prevăd regulile sanitare.

Luminița Becali a făcut ultimele cumpărături de Revelion. Pe ce a cheltuit o căruță de bani soția lui Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut de toată lumea. Este milionar și celebru pentru firea lui darnică. Însă, soția lui, Luminița, nu este atât de prezentă în lumina reflectoarelor, dar are și ea la fel ca și soțul ei un suflet la fel de bun, fiind pregătită în permanență să sară în ajutorul celor mai puțin norocoși.

Paparazzi au surprins-o pe soția lui Gigi Becali pe străzile din Capitală. Îmbrăcată ca o doamnă, cu o pereche de pantaloni negri, o haină de blană și încălțată cu botine negre, elegante, Luminița Becali a dat semne că se descurcă și de una singură, mai ales atunci când vrea să facă fapte bune.

Luminița Becali a plecat de dimineață la cumpărături

Astfel, Luminița Becali și-a început ziua în forță cu o sesiune de shopping. După ce a petrecut ceva timp într-un centru comercial din Capitală, Luminița Becali a ieșit încărcată de cadouri, cărând în palme mai multe sacoșe albe, precum și un coș uriaș, scrie spynews.ro.

Soția lui Gigi Becali a reușit să deschidă portbagajul mașinii, loc în care a lăsat cumpărăturile, iar apoi a pornit către o altă destinație, la volanul bolidului de lux.

Luminița Becali, fire pretențioasă

După alte câteva minute de condus, Luminița Becali a parcat mașina în apropierea unei florării, de unde a plecat repede, negăsind probabil ce dorea, astfel că s-a întors la mașină.

Luminița Becali nu a renunțat la ce căuta la florărie, aceasta oprindu-se la o altă florărie, loc în care a petrecut aproximativ 40 de minute, semn că s-a hotărât destul de greu și că este foarte pretențioasă.

Luminița Becali a dat bani mulți pe plante

La final, Luminița Becali a ieșit din florărie împreună cu alte două angajate, care au ajutat-o să care ghivecele și aranjamentele florale, dovadă că soția lui Gigi Becali nu se uită la bani atunci vine vorba de cadourile pentru cei dragi. În același timp, trebuie menționat faptul că Luminița Becali a purtat tot timpul mască de protecție, ceea ce nu se întâmplă cu Gigi Becali atunci când iese în oraș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI