Gigi Becali rupe tăcerea despre sentimentele lui pentru Anamaria Prodan: „Are o charismă și o simpatie”

Gigi Becali rupe tăcerea despre sentimentele lui pentru Anamaria Prodan: „Are o charismă și o simpatie”
Gigi Becali a recunoscut că a simpatizat-o pe impresara Anamaria Prodan, dar nimic mai mult

Gigi Becali rupe tăcerea despre sentimentele lui pentru Anamaria Prodan. Patronul FCSB i-a dat replica sexi-impresarei după ce aceasta a sugerat că latifundiarul ar fi nutrit anumite sentimente pentru ea în perioada în care încă soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf, a fost antrenorul formației roș-albastre. Gigi Becali a vorbit și despre rolul pe care aceasta l-ar fi avut în numirea lui Reghe pe banca tehnică a actualei vicecampioane.

Gigi Becali rupe tăcerea despre sentimentele lui pentru Anamaria Prodan

Gigi Becali rupe tăcerea despre sentimentele lui pentru Anamaria Prodan. Patronul FCSB a fost apropiat de cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf. Cu atât mai mult cu cât Reghe a adus două titluri pentru clubul roș-albastru, în 2013 și 2014.

Gigi Becali a obținut bani frumoși la prima despărțire de Reghecampf, în 2014, dar la finalul celui de-al doilea mandat al acestuia, în 2017, n-a mai avut nicio protenție financiară. Latifundiarul a recunoscut că impresara Anamaria Prodan a negociat clauza de reziliere a celui care, în acte, încă îi este soț.

„E adevărat că a negociat ea clauza. În loc de 1 milion de euro, Reghe a dat 800.000 de euro ca să plece. A doua oară când a plecat Reghe, a venit ea și m-a întrebat: „Câți bani vrei să-ți dau ca mi-l lași pe Reghe?”.

Eu am zis: „Bă, am făcut destule cu el, am câștigat. Îl las gratis. Nu mai vreau niciun ban”. Nu am cerut. Puteam să cer 3-400.000 de euro. Am zis: „Băi, Ana, nu îți cer niciun ban”. Probabil că ea, dacă se comporta așa, era impresarul lui, se înțelegeau. Normal că s-a pronunțat așa. Dar la venirea lui a contribuit doar Reghe, prin valoarea lui”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Are o charismă și o simpatie”

Gigi Becali a negat, în schimb, orice influență a Anamariei Prodan în numirile lui Reghecampf pe banca tehnică a echipei lui Becali. Dar, de asemenea, a admis că a avut o simpatie pentru ea, aceasta fiind, de altfel, și singura femeie care călca în Palatul din Modrogan.

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus singur, prin rezultate. Nu o spun cu răutate, dar ea a avut zero impact la instalarea lui Reghecampf. El reușise la Snagov și Chiajna și de aceea l-am pus. Ea nu a avut niciun merit în venirea lui Reghe. Îl voiam eu pentru că a demonstrat că merită. Nici MM Stoica nu poate să mă influențeze

Anamaria știe fotbal și are o charismă și o simpatie ale ei. Știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. I-am zis lui Reghe: „Bă, spune-i să nu mai vină”. Râdeam cu ea, glumeam. Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam „ce frumoasă e, ce fizic are”. Nu mă interesa pe mine… Putea să fie fie Brigitte Bardot”, a mai spus Gigi Becali, conform aceleiași surse.

„Nu iubești orice femeie”

Gigi Becali a comentat, de asemenea, insinuarea Anamariei Prodan referitoare la posibilele sentimente pe care patronul FCSB le-ar fi avut pentru ea. Într-o declarație misterioasă la DigiSport, impresara a spus, referindu-se la Becali: „Ia vezi, întreabă-l. Mă iubește sau nu? Eu zic ca da!”.

Gigi Becali a infirmat, în schimb, orice fior romantic  în legătură cu Anamaria Prodan. El a declarat că doar o simpatiza.

„Am simpatizat-o, nu am iubit-o. Eu iubesc doar femeile care sunt cu Hristos, care sunt călugărițe. Nu iubești orice femeie. Iubesc o femeie cu care mă împărtășesc. Nu o iubeam pe Ana, o simpatizam. Dar ea a stricat tot. De ce? Dacă nu strica, era bine”, a mai spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor de două ori la FCSB. Prima oară, în perioada 2012-2014, când a reușit să cucerească două titluri consecutive și o Cupă a României. După ce a trecut pe la Al Hilal și Litex Lovech, Reghe a revenit la roș-albaștri în perioada  2015-2017 fără a mai repeta succesele anterioare.