Decizie șocantă la FCSB! Gigi Becali a pus piciorul în prag și a anunțat totul public

Decizie șocantă la FCSB! Gigi Becali a pus piciorul în prag și a anunțat totul public
Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri în „ultima emisiune în care a participat”. A declarat că FCSB a fost la un pas de retrogradare

Gigi Becali a luat o decizie de ultimă oră la FCSB. Latifundiarul a spus că nu îi place ce se întâmplă, dar a luat deja o hotărâre în acest sens. El a fost dezamăgit după rezultatul de 1-1 dintre CS Mioveni și FCSB, așa că imediat după ce s-a încheiat partida, Gigi Becali a anunțat ca va face restructurărr în privința academiei clubului pentru a mai scăpa de cheltuieli inutile. 

Becali, decizie definitivă

Gigi Becali vrea să facă restructurări la academie, pentru că, spune el, deja a început să cheltuie bani de la el, lucru care îl deranjează. 

„Am luat o hotărâre. Se lucra la două terenuri noi și le-am zis să se oprească. Mâine să vină cu organigrama de la Academie, avem 30 de antrenori, reducem, nu mai cheltuim 150.000 de euro cu academia. Nu, gata, cheltuim 70.000!

Totul e pe bani. Unde a produs academia? A produs ceva, vreun ban? O am de 5-7 ani. Eu dacă nu iau campionatul, o să vedeți… Deja încep să intru în banii mei. Iar mie nu-mi place să cheltui bani la fotbal”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

FCSB nu e suficient de puternica

El spune că nici măcar cu campionatul câștigat, FCSB nu ar fi suficient de puternică să ajungă în Liga Campionilor sau Europa League. 

„N-ai cum să iei campionatul așa. Nu cred că putem să câștigăm campionatul. Și dacă pierde CFR cu Rapid, tot nu putem. N-ai cum să câștigi când joci în play-off cu echipe tari.

Trebuie să dai război la fotbal! Avem niște jucători care vor să dribleze, dau un gol și se relaxează. Nu se poate așa! Am crezut în Liga Campionilor, că iau bani din Europa.

Dar chiar dacă iau campionatul, cu echipa asta nu poți să ajungi în Europa! Așa că trebuie să prevăd și să restrâng cheltuielile. Mi-am dat seama că n-avem cu să răzbim cu echipa asta”, a mai spus Becali.

Urmăriți Playtech.ro și pe