Gigi Becali s-a dat în stambă la TV! A făcut spectacol ca în anii săi buni

Gigi Becali s-a dat în stambă la TV! A făcut spectacol ca în anii săi buni
Gigi Becali a făcut o serie de dezvăluiri în „ultima emisiune în care a participat”. A declarat că FCSB a fost la un pas de retrogradare

Gigi Becali s-a dat în stambă la TV! Patronul FCSB a dus dorul, se pare, declarațiilor lungi și efervescente. În mandatul scurt al lui Edi Iordănescu pe banca vicecampioanei, el s-a abținut, o vreme, de a mai ieși public, dar acele timpuri sunt deja trecute. Acum, Gigi Becali face show ca în anii săi buni, luând „la întors” orice subiect legat de echipa sa și nu numai.

Gigi Becali s-a dat în stambă la TV!

Gigi Becali s-a dat în stambă la TV! Patronul FCSB face, din nou, show, la fiecare apariție pe posturile de televiziune, chiar dacă nu mai apare fizic în studiouri. Dar, prin telefon, latifundiarul disecă orice subiect legat de echipa sa și nu numai.

După ultima etapă de campionat, Gigi Becali s-a declarat încrezător că roș-albaștri pot câștiga titlul, în detrimentul rivalilor de la CFr Cluj. Și asta, cu toate că echipa lui Dan Petrescu a învins Rapidul cu 2-1, în timp ce FCSB abia a făcut egal, scor 1-1, la Mioveni.

„Am avut speranțe mari ca Rapid s-o poate încurca pe CFR. A fost ghinion. Important e ce mi-am dat seama că se poate. Aseară chiar m-am convins că putem luat campionatul. Nu spun de ce. Cred că v-ați dat seama de ce. Campionatul îl vom lua pentru că suntem mai buni ca CFR. Suntem mai tari și îi vom bate pe de două ori”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

A făcut spectacol ca în anii săi buni

Gigi Becali a mai punctat și faptul că degeaba va lua FCSB campionatul dacă nu se va califica în grupele unei cupe europene, acolo unde sunt banii adevărați.

„Vom câștiga campionatul, dar nu asta contează. Că nu așa iei bani. Contează grupele europene. Dacă nu ne calificăm într-o competiție europeană, mai tăiem. Nu prea cred că vom ajunge într-o cupă europeană. Dacă nu ne calificăm, începem numărătoarea inversă.

Dacă nu intrăm în grupele unei competiții europene, încep să tai din jucători și din Academie. Eu nu accept să pierd banii mei. Ce e aia să ai o activitate din care să dai banii tăi? Nu mă mai interesează slava deșartă. Să dai din banii tăi e cea mai mare prostie. Pot să dea comunitățile locale sau fanii. Dar să dau eu?! Păi, sunt idiot?!”, a spus Becali, potrivit sursei citate.

„Toți vaccinații scad ca nivel de efort”

Becali a analizat și prestația Clujului din punct de vedere al… vaccinării jucătorilor. Latifundiarul e convins că fotbaliștii vaccinați au deja capacitatea de efort diminuată.

„Vaccinaţii, toţi scad (n.r. – ca nivel de efort), eu văd şi la ai mei, care sunt vaccinaţi. Nu că nu-i mai bag, că sunt unii pe care nu-i afectează foarte mult vaccinul, dar cei care sunt mai în vârstă? N-ai văzut şi Deac? Nu mai e ăla Deac. Deac era, vai de capul meu, vijelie pe teren! Nu mai e vijelie. A marcat că l-a băgat pe Goge, care a pierdut mingea aia la mijlocul terenului, că altfel îi bătea Rapidul”, a mai declarat Becali la același post.

Patronul FCSB a mai spus că și-ar dori un fundaș central în stilul lui Radu Drăgușin (20 de ani), internaționalul de la U21, împrumutat de Juventus la Salernitana, doar ca să dera cu capul. El l-a mai remarcat și pe fundașul stânga al celor de la Mioveni, Ionuț Burnea (29 de ani).

Voia sa-l transforme pe Edjouma în atacant

În plus, Gigi Becali a adăugat că el ar fi vrut să-l transforme pe mijlocașul defensiv, Malcom Edjouma, în atacant, dar Toni Petrea și Mihai Stoica i-au spus că se vor face de râs

„L-aș lua numai să dea cu capul (n.r. – Radu Drăgușin). De aia am luat țepe la fundașii centrali, că eu mă gândesc că e înalt și dă cu capul, cum era Szukala. Uite, mi-a plăcut acum fundașul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă. Are și nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm și-l facem fundaș central! Merge și atacant dacă e înalt și dă cu capul. Eu tot m-am gândit să-l băgăm pe Malcom atacant, dar nu vor ei.

Așa m-am gândit eu, dar mi-au zis că ne facem de râs. El e cel mai bun închizător din România (n.r. – Malcom Edjouma)”, a mai punctat Gigi Becali la postul citat.

Echipa lui Gigi Becali ocupă locul 2 în Liga 1, la 8 puncte distanță de liderul CFR Cluj, cu trei etape rămase din sezonul regular.