Cadoul inedit, de 2.000 de kilograme, pe care Gigi Becali îl oferă pentru nunta lui George Simion. Liderul AUR a dezvăluit ce meniu le-a pregătit celor 15.000 de invitați

Cadoul inedit, de 2.000 de kilograme, pe care Gigi Becali îl oferă pentru nunta lui George Simion. Liderul AUR a dezvăluit ce meniu le-a pregătit celor 15.000 de invitați
Gigi Becali i-a promis lui George Simion că îi dă 2.000 de kilograme de brânză pentru nunta de pe 27 august

Gigi Becali a sărit în ajutorul lui George Simion. A aflat că liderul AUR se pregătește de nuntă luna aceasta și i-a făcut un cadou inedit: 2.000 de kilograme de brânză. Politicianul a dezvăluit și care va fi meniul, dar și cine sunt artiștii care îi vor bucura pe cei 15.000 de invitați.

Gigi Becali a pregătit 2.000 de kilograme de brânză pentru nunta lui George Simion

Gigi Becali a aflat că George Simion se pregătește de zor pentru nunta care va avea loc pe data de 27 august și s-a gândit să-i facă un cadou. Patronul FCSB i-a promis 2.000 de kilograme de brânză.

Nu-i un secret că omul de afaceri are o mulțime de oi, iar pe unele dintre ele le crește foarte aproape de casa din Pipera în care locuiește. De multe ori chiar și jucătorii formației lui Nicolae Dică primesc la masă brânză, de la oile finanțatorului echipei.

„Tocmai am plecat de la domnul Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Vom avea două tone de brânză pentru mămăliguța cu brânză.

Ne ajută mulți din apropiații noștri, iar domnul Becali este un om patriot si credincios, ne ajută și el. Va veni doar la cununia religioasă, dânsul nu mai merge de mult la petreceri”, a declarat George Simion.

Cadoul pe care Gigi Becali i l-a promis lui George Simion poate să surprindă. Liderul AUR a declarat, într-un interviu, că pentru el „Steaua a murit în momentul în care a fost preluată de Gigi Becali”. Omul de afaceri a spus, acum doi ani, că mama lui i-a spus că ar fi bine să voteze cu AUR. Becali a dat partidului un spațiu unde să-și organizeze sediul.

15.000 de invitați la nunta lui George Simion

Liderul AUR a dezvăluit că la acest eveniment va avea 15.000 de invitați care se vor bucura de muzica unor artiști foarte cunoscuți. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe site-ul politicianului.

„Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană”, a mai spus Goerge Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache.

Meniul va cuprinde mămăliguță cu brânză, sarmale și berbecuți la proțap, oferiți de ciobanii din Polovragi.