Gigi Becali reacționează în scandalul cu soțul Corneliei Catanga. Latifundiarul a răbufnit

Gigi Becali reacționează în scandalul cu soțul Corneliei Catanga. Latifundiarul a răbufnit
Reacția lui Gigi Becali în scandalul cu soțul Corneliei Catanga

Moartea fulgerătoare a celei supranumite ”Regina muzicii lăutărești” a lăsat în urmă multă durere, multe semne de întrebare, dar și compătimire din rândul oamenilor. Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, se confruntau cu probleme financiare grave, pensia de handicat a solistei fiind venitul constant din care se descurcau artiștii în ultima vreme. În jurul datei înmormântării vedetei, Gigi Becali a spus că le va da rudelor o mână de ajutor, cunoscut fiind faptul că aceștia nu au casă. Declarațiile s-au rostogolit, iar credințele soțului răposatei au fost altele decât realitatea expusă de latifundiar.

Soțul Corneliei Catanga i-a bătut obrazul lui Gigi Becali. Reacția latifundiarului

La două zile după ce a îngropat-o pe cea lângă care a trăit peste trei decenii, Aurel Pădureanu își strigă durerea și disperarea. „Când îți moare tovarășul de viață, când îmi moare inima mea, când moare sufletul meu, când moare aerul meu, ce stare pot să am? Plâng mortul”, a spus cu amar soțul Corneliei Catanga, într-un interviu pentru ”XNS”, de la Antena Stars.

Acum, acesta și fiul Alexandru trebuie să se mute din vila din Bragadiru într-un apartament din cartierul Rahova din București.

„Și trebuie să mă mut de aici, ca nu pot să stau aici să văd lucrurile ei în permanență. Pe 10-14 ne dă proprietarul afară de aici pentru că a vândut casa și uite asta. Am găsit la un bloc să ne mutăm o perioadă, în Rahova, lângă familia mea, acolo”, a completat artistul.

Cât despre oferta lui Gigi Becali, aceasta, inițial, nu a fost înțeleasă pe drept. Patronul FCSB i-a propus lui Aurel Pădureanu să se mute într-unul dintre azilele pe care le deține, unul în Ghencea și altul în Berceni, neavând cum să-l ajute altfel.

Patronul FCSB ar fi făcut mai multe pentru o familie cu mai mulți copii

„Și când am sperat și noi că o să ne dea, ne ajută oamenii de bine, dar nu ne-a ajutat nimeni, tată. Ei, uite că nu. Omul vrea să mă duc la cămin. Și, ce? Eu sunt un om, un muzician, cu copilul meu să stau la cămin?Acolo au băgat ei oameni care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști. Am bucurat sufletele a milioane de oameni. Nu e corect. L-am sunat și omul asta mi-a spus”, a mai spus Pădureanu.

Contactat telefonic de jurnaliștii de la sursa citată, Becali a transmis că un ajutor mai mare nu are cum să ofere, doar în cazul în care era vorba de o familie cu mulți copii, abia atunci ar fi încercat să facă rost de o casă. În schimb, a menționat că locurile din căminele pe care le deține sunt disponibile pentru aceștia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI