Gigi Becali, pus la zid. Un greu din fotbal îi critică deciziile la FCSB: „A greșit foarte mult”

Gigi Becali, pus la zid. Un greu din fotbal îi critică deciziile la FCSB: „A greșit foarte mult”
Gigi Becali este criticat pentru deciziile pe care le ia la FCSB

FCSB a câștigat luni partida contra celor de la Academica Clinceni, scor 2-0, prin golurile marcate de Man și Moruțan. Un rezultat obținut și cu sprijin din partea arbitrului, care nu l-a eliminat pe Iulian Cristea la o fază la care se impunea. Un fault în postura de ultim apărător, asupra lui Raul Rusescu, petrecut chiar la scorul de 0-0. După șapte etape, FCSB este pe locul 2, cu 15 puncte în clasament, la egalitate cu CFR Cluj. Ardelenii sunt pe 3, din cauza golaverajului. Liderul este CS Universitatea Craiova, care are punctaj maxim după șapte etape.

Ion Crăciunescu a criticat managementul lui Gigi Becali la FCSB

Crăciunescu dă vina pe Gigi Becali pentru perioada slabă pe care o traversează FCSB: „Eu nu îl înțeleg”

Chiar dacă a revenit în lupta pentru prima poziție, FCSB pare să aibă șanse mici la titlu și în acest an. Un trofeu pe care nu l-a mai câștigat de cinci ani. Iar principalul vinovat pentru această situație este Gigi Becali, este convins Ion Crăciunescu. Cel mai mare arbitru român din istorie spune că FCSB ar avea mare nevoie de un antrenor cu un CV adevărat. Jucătorii nu își ating potențialul din cauza experimentelor pe care le face Becali la nivelul băncii tehnice, mai crede Crăciunescu.

„Eu nu-l înțeleg pe domnul Becali. A greșit foarte mult pentru că n-a adus la FCSB un antrenor cu nume, pe care să-l țină acolo și care să-i crească jucătorii. Plus că ar fi avut și alte titluri câștigate, la ce lot are la dispoziție. Gigi Becali a luat tot ce este mai bun din România, numai talente, dar nu se află acolo unde ar fi trebuit să fie. Man, într-adevăr, a mai crescut. Și Tănase, la fel, dar parcă nu au ajuns acolo unde puteau să fie în acest moment. Tănase e un profesionist, ați văzut cum arată, a pus pe el, dar putea fi și mai bun”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI