06 feb. 2023 | 12:35

Gigi Becali, pe urmele finului Cristi Borcea, după meciul CFR Cluj – FCSB 0-1. „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Știri generale
Gigi Becali, pe urmele finului Cristi Borcea, după meciul CFR Cluj - FCSB 0-1. „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”
Gigi Becali a copiat discursul lui Cristi Borcea, după meciul CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali este în al nouălea cer după ce FCSB a câștigat cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj și a ajuns la doar șase puncte de echipa lui Dan Petrescu. Omul de afaceri este atât de bucuros încât a copiat una dintre frazele celebre ale dinamovistului Cristi Borcea: „Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Gigi Becali, replică la indigo după Cristi Borcea

Gigi Becali este încântat de victoria de la Cluj. FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei, în urma unui gol marcat de Malcom Edjouma în minutul 88. Roș-albaștrii au rămas pe locul patru, dar au ajuns la doar șase puncte de echipa lui Dan Petrescu, liderul campionatului. Patronul echipei este atât de încântat de prestația fotbaliștilor lui Mihai Pintilii încât l-a copiat pe dinamovistul Cristi Borcea și a lui celebră zicere: „Lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor!”, a spus finul patronului FCSB.

„Nu e vorba că s-a strâns lupta. Noi, dacă jucăm așa, ne gândim să ne lăsați în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu le-am dat nicio șansă celor de la CFR Cluj. Am fost doar noi pe teren, mai ales în prima repriză. Dacă jucăm așa, vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali.

CFR Cluj – FCSB a fost primul meci din ultimele trei luni în care omul de afaceri nu a decis nicio schimbare la pauză. Toți jucătorii l-au mulțumit. Etapa trecută a înlocuit doi jucători după 45 de minute, iar după un alt sfert de oră i-a scos de pe teren și pe cei doi marcatori.

„Golul nostru a venit ca urmare a jocului nostru. Nu ați văzut că nu s-a schimbat nimic? Nu aveai ce să schimbi. Ce să schimbi? Când joacă echipa perfect, nu ai ce să schimbi.

Nu am văzut așa vijelie de joc. Am jucat din prima. Pac, pac, pac, pase din prima. Asemenea vijelie nu am văzut. Nu am jucat niciodată. Nici Barcelona nu juca în asemenea viteză. Meciul mi-a dat curaj. Cu un asemenea joc, nu ne poate sta nimeni în cale. În prima repriză, CFR Cluj nu a contat pe teren. CFR-ul a avut două ocazii. Una din unghi, iar la cealaltă ocazie, Yeboah nu a avut loc. Era o poziție grea, nu putea să marcheze”, a mai spus Gigi Becali.

FCSB înfruntă etapa viitoare pe FC Voluntari în deplsare, în timp echipa lui Dan Petrescu întâlnește CS Universitatea Craiova.

PlaySport
Recompensă 15.000 de euro pentru cine îl găsește pe acest bărbat! Ce a furat
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Alex Ciucu este cel mai fidel... amant. Soțul Alinei Sorescu se iubește cu aceeași femeie ca și în urmă cu 11 ani. Ea este o cunoscută vedetă TV!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro