Gigi Becali ofertă de milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Ce a răspuns latifundiarul

Gigi Becali ofertă de milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Ce a răspuns latifundiarul
Gigi Becali are ocazia să mai câștige câteva milioane de euro dacă va fi de acord cu transferul unuia dintre jucătorii echipei sale

Gigi Becali ofertă de milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Patronul vicecampioanei nu reușește să-și vândă „perlele” pe zeci de milioane de euro, așa cum visează. Cu toate acestea, roș-albaștrii nu duc lipsă de oferte bune pentru alți fotbaliști, mai puțin spectaculoși, dar eficienți. Gigi Becali e gata să încaseze 5 milioane de euro pentru unul dintre aceștia, după ce l-a dat pe Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite pentru 3 milioane de euro.

Gigi Becali ofertă de milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali ofertă de milioane de euro pentru un jucător de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor e încă departe de a-și vedea visul cu ochii: vânzarea uneia dintre „perlele” sale pe zeci de milioane de euro. Pe rând, Florinel Coman, Octavian Popescu sau Ianis Stoica s-au dovedit încă „necopți” ori au pierdut momentul unui transfer bun,  în cazul primului.

Cu toate acestea, Becali nu duce lipsă de oferte bune pentru alți jucători, mai puțin spectaculoși, dar mai eficienți, per total. Iar ultima dintre ele este una de milioane de euro, dar latifundiarul nu vrea să o discute decât după returul de joi cu Dunajska Streda, din manșa secundă a turului 3 din Conference League.

„Nici nu confirm, dar nici nu infirm. Până vineri nici nu vreau să vorbesc despre transferuri. Este un meci extrem de important pentru noi.

Așa că n-are rost acum să vorbim. Discutăm de vineri încolo”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Ce a răspuns latifundiarul

Cu toate acestea, Gigi Becali declara cu câteva zile în urmă că FCSB negociază vânzarea portarului Ștefan Târnovanu. Se pare că goalkeeperul de 22 de ani este în vizorul unor echipe din Franța și Portugalia, dar și al celor de la Genoa, din Serie B.

„Am și o ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu, deja a venit. De la două milioane, au zis: „Domnule, îl dai cu 3? Nu? Îl dai cu 4? Nu? Dar cât vrei?” „Zece!”. Nu dau oamenii zece.

După 3 zile au venit acum și zic: „Uite, îl dai cu 5?”. Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia și una din Franța. Domnule, vin să negocieze la 5 milioane. Acum stai să vedem.

Păi, la 5 milioane, mă mai interesează pe mine cine apără? Mă duc eu în poartă. Ei, am glumit.

E adevărat, Târnovanu e portar de viitor, dar sunt 5 milioane, totuși, nu pot nici eu să rezist așa”, a spus atunci Becali. confo0rm sursei citate.

Dacă Gigi Becali va fi de acord cu transferul lui Târnovanu, în poarta vicecampioanei va reveni, cel mai probabil, Andrei Vlad, fostul titular. Portarul de 23 de ani, adus de la Universitatea Craiova în vara lui 2017, a intrat în dizgrația patronului în sezonul trecut, iar de atunci nu a mai jucat în niciun meci oficial. Al treilea portar din lotul lui Nicolae Dică este Răzvan Ducan (21 de ani).