Gigi Becali, declarații rasiste la adresa șefilor de la Rapid: „Asta e batjocură a la rromi”

Gigi Becali, declarații rasiste la adresa șefilor de la Rapid: „Asta e batjocură a la rromi”
Gigi Becali s-a enervat când a auzit de intenția Rapidului de a cumpăra doi jucători de la echipa sa

Gigi Becali, declarații rasiste la adresa șefilor de la Rapid. Patronul FCSB a luat foc atunci când a auzit zvonurile depsre interesul giuleștenilor de a transfera doi dintre jucătorii de bază ai echipei sale. Cu toate că nu vede echipa antrenată de Adi Mutu ca pe o rivală la titlu, latifundiarul s-a simțit ofensat până și de ideea că Rapidul ar putea să cumpere de la el. Gigi Becali a „alunecat” pe o pantă mai puțin plăcută, aducând acuzații nepotrivite patronilor din Giulești.

Gigi Becali, declarații rasiste la adresa șefilor de la Rapid

Gigi Becali, declarații rasiste la adresa șefilor de la Rapid. Echipa giuleșteană trăiește un adevărat reviriment odată cu venirea lui Dan Șucu în postura de copatron și aducerea lui Adi Mutu pe banca tehnică. Alb-vișiniii ocupă locul 2 după 4 etape, în Superliga, iar conducerea clubului i-a promis lui Mutu un buget de 5 milioane de euro pentru transferuri.

Gigi Becali a privit cu îngăduință „mișcările” de la Rapid. Latifundiarul încă nu-i consideră pe giuleșteni o adevărată amenințare în lupte pentru titlu.

„Nu vreau să se supere cei de la Rapid pe mine, au valoare, nu zic nu, dar nu au valoare pentru a câștiga un campionat. Vor ajunge în play-off, dar tot noi cu CFR Cluj și Universitatea Craiova ne vom bate.

Rapid are și un antrenor foarte bun, se vede că știe să-și mobilizeze jucătorii, dar ai nevoie de mai mult pentru a fi campion”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

„Asta e batjocură a la rromi”

Gigi Becali și-a pierdut cumpătul, în schimb, atunci când a auzit zvonurile privind interesul rapidiștilor pentru doi dintre jucătorii de bază de la FCSB, Florinel Coman și Darius Olaru. Latifundiarul s-a arătat deranjat de ideea ca Rapidul să vrea să cumpere de la el, dar și de oferta vehiculată de GSP pentru cei doi fotbaliști, de 3-3,5 milioane de euro.

„Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă!

Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura”, a răbufnit Becali la Pro Arena.

Becali a continuat, alunecând, însă, pe panta unor afirmații rasiste.

„Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer.

Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a adăugat Gigi Becali, conform sursei citate.

Echipa lui Becali va juca, astăzi, de la ora 20.30 pentru calificarea în play-off-ul Conference League, contra celor de la Dunajska Streda. În tur, elevii lui Nicolae Dică s-au impus cu 1-0, în deplasare. Meciul va avea loc pe Arena Națională de la ora 20.30 și va fi transmis de postul Pro TV.