Gigi Becali o face praf pe Anamaria Prodan. Cum a umilit-o latifundiarul pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Gigi Becali o face praf pe Anamaria Prodan. Cum a umilit-o latifundiarul pe soţia lui Laurenţiu Reghecampf
Gigi Becali, umilință totală pentru Anamaria Prodan

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan trece la alt nivel! Celebrul afacerist a făcut-o praf pe impresară. Cum a umilit-o acesta pe soția lui Laurențiu Reghecampf? Fanii sunt șocați de noile detalii.

Gigi Becali, umilință supremă pentru Anamaria Prodan

Războiul dintre Becali și Prodan continuă! Patronul FCSB și celebra impresară au avut de-a lungul timpului multe lucruri de împărțit. Cei doi sunt cunoscuți drept unele din cele mai cunoscute și controversate personaje din fotbal și se implică în scandalurile avute și separat de domeniul în care activează.

Concret, afaceristul a oferit declarații despre relația dintre Ana și Reghe chiar în plin divorț, iar conflictul dintre cei doi e cu siguranță departe de a-și găsi sfârșitul. Bărbatul i-a transmis că nu are nevoie de impresari atunci când vine vorba despre transferuri și cu atât mai puțin de ea.

De asemenea, a mai subliniat că singurul motiv pentru care a vorbit cu ea se datorează soțului, iar acum a hotărât că nu mai vrea să aibă de-a face sub nicio formă cu Prodan. În plus, latifundiarul a mai declarat că se bazează pe vărul său când vine vorba despre gestionarea transferurilor sportivilor.

”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”
Gigi Becali (Sursa: realitateasportivă.net)

„Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească”

Nici femeia nu își dorește să revină la relații bune cu acesta, considerând că este o persoană care emite multe zvonuri care ar sta la baza scenariului cu amanta. Fanii își aduc aminte de o perioadă de glorie când aceștia erau prieteni și se invitau la evenimentele mari și importante din familie. Iată că vremurile bune au apus, iar vedetele au ajuns întâi la cuțite, ulterior la tăcere.

„Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că Anamaria s-a culcat cu ăla…”. N-a existat!”
Anamaria Prodan