De ce nu va divorța Reghecampf de Anamaria Prodan. Frustrarea antrenorului atinge cote de nebănuit

De ce nu va divorța Reghecampf de Anamaria Prodan. Frustrarea antrenorului atinge cote de nebănuit
De ce nu ar divorța Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan?

Noi detalii în scandalul momentului din showbiz-ul românesc! Speculațiile curg continuu în dreptul celebrei familii Prodan – Reghecampf. De ce nu ar divorța cunoscutul antrenor de cea mai cunoscută impresară de la noi?

Motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu ar divorța de Anamaria Prodan

Showbiz-ul românesc este cuprins în totalitate de scandalul care îi are în prim-plan pe soții Prodan – Reghecampf. Se zvonește deja de ani buni faptul că aceștia ar avea o relație deficitară pe care o păstrează doar de ochii lumii.

Alte argumente care stau la baza acestui scenariu vin din dreptul episoadelor libertine care nu i-au găsit împreună pe soți. Există o declarație a antrenorului care subliniază că nu dorește să insiste pe baza acestui subiect pentru a nu-i face să sufere pe cei mici.

Cu toate astea, în tot acest timp Ana a venit să-și apere familia cu orice preț și să sublinieze faptul că mariajul lor merge ca pe roate și că respectul și iubirea nu s-au stins, iar tot ceea ce se află în presă sunt doar vorbe provenite din partea unor oameni care vor să le destrame liniștea.

‘va suporta consecințele legii’

“Am spus că nu vreau să comentez toate prostiile care apar în presă. Eu nu-s circar, sunt antrenor! Este pentru ultima dată când cineva își mai permite să mă jignească pe mine, să-mi pună soția și copiii în asemenea situații penibile, să ne bage familia în aceste nenorociri: amante, afaceri pentru amante și toate prostiile care apar zilnic peste tot!

De astăzi, fiecare publicație, site, canal media care scoate mizeriile scrise la adresa mea și a familiei mele va suporta consecințele legii.”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru SpyNews.ro.

Sportivul a subliniat că nu mai dorește ca familia sa să fie discutată în presă în asemenea moduri. Fanii sunt copleșiți de toate amănuntele apărute despre soți și situația în care s-ar afla aceștia.

O sursă apropiată de cuplu a mărturisit că și dacă s-ar pune problema unei separări lucrurile ar fi mai grele în cazul lor pentru că s-au căsătorit în America.

‘Oricum nu pot divorța în acest moment, pentru că nu pot depune actele în România, ci numai în America, acolo unde s-au căsătorit. Propunerea de a face acest compromis a fost a Anei, iar Reghe a acceptat. A avut, însă, și o condiție. Ca Ana să nu mai facă nicio declarație în presă pe marginea aceastui subiect’
Apropiat al celor doi (Sursa: playsport.ro)