Gigi Becali o va înfuria pe Anamaria Prodan. Ce condiție ireală i-a pus lui Reghe ca să vină la FCSB

Gigi Becali o va înfuria pe Anamaria Prodan. Ce condiție ireală i-a pus lui Reghe ca să vină la FCSB
Gigi Becali o va înfuria pe Anamaria Prodan

Gigi Becali ia în considerare aducerea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB, dar i-a pus o condiție uluitoare ca să-l reinstaleze pe banca echipei.

Gigi Becali o va înfuria pe Anamaria Prodan

Amintim că Reghe a mai antrenat-o pe FCSB între anii 2012-2014 și 2015-2017. El a reușit, alături de echipă, să câștige două titluri și o Supercupă a României. Deoarece a rămas liber de contract după despărțirea de Al Ahli, Laurențiu Reghecampf ia în calcul o nouă colaborare cu FCSB. Conform informațiilor de ultimă oră, între Gigi Becali și Laurențiu Rghecampf au început negocierile pentru o colaborare cu FCSB. Astfel, el ar fi tentat să revină pentru a treia oară la FCSB. De altfel, Bacali a declarat de mai multe ori că ușa de la FCSB va fi mereu deschisă pentru Laurențiu Reghecampf.

Conform informațiilor obținute de Playsport.ro, Reghecampf a fost cel care a inițiat negocierile cu Becali, dar lucrurile nu au decurs chiar normal. Becali și-a arătat disponibilitatea de a-l reprimi pe Reghe la FCSB, dar cu o condiție: să îi pună pe masă certificatul de divorț. Potrivit surselor menționate, Gigi Becali nu vrea să mai aibă de a face cu Anamaria Prodan sub nicio formă.

Becali a negat totul

Reacția de ultimă oră a lui Gigi Becali a fost aceea de a nega totul, spunând că în momentul de față are un antrenor, și anume, Dinu Todoran.

”Măi, tată, dacă am antrenor, de ce întrebați? Todoran va fi antrenor până la finalul acestui campionat! Cel puțin până la începerea play-off-ului”, a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

Chiar și așa, potrivit informațiilor PlaySport.ro, Gigi Becali i-ar fi spus lui Laurențiu Reghecampf că dacă este cu adevărat decis să se separe de Anamaria Prodan și arate acest lucru prin acte, iar atunci îl va numi din nou antrenor la FCSB.

„Îmi e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua!”

Laurențiu Reghecampf nu s-a ferit să declare în repetate rânduri că își dorește să revină la FCSB:

”Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Seaua și la FCSB. Dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă. Atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene.

Mi-aș dori să revin la un moment dat. Dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat. Pe care o iubești, o iubește toată lumea”, spunea Laurențiu Reghecampf în urmă cu un an, la TV Digi Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI