Gigi Becali nu se joacă. Decizia uluitoare luată de patronul FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali nu se joacă. Decizia uluitoare luată de patronul FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj
Gigi Becali tratează cu seriozitate meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, chiar dacă este lipsit de miză

Gigi Becali nu se joacă. Decizia uluitoare luată de patronul FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj. Latifundiarul încă nu a „digerat” ratarea titlul și în acest sezon. Asta, cu atât mai mult cu cât el consideră că echipa ardeleană a câștigat fraudulos campionatul. Așa se face că, deși nu mai are nicio miză, Gigi Becali tratează partida contra clujenilor din ultima etapă cu maximă atenție, anunțând și ce va face în cazul în care echipa sa va câștiga meciul direct.

Gigi Becali nu se joacă

Gigi Becali nu se joacă. Patronul FCSB n-a „digerat” ratarea titlului și în acest sezon. Mai ales în condițiile în care golurile prin care Voluntari i-a egalat pe roș-albaștrii, iar CFR Cluj a bătut-o pe U. Craiova au fost suspecte de ofsaid.

Gigi Becali a răbufnit după ce campionatul a fost tranșat în favoarea grupării din Gruia, în urma rezultatelor înregistrate week-end-ul trecut.

„Eu nu felicit hoția, minciuna și nedreptatea! Eu felicit golurile din ofsaid? S-a luat campionatul pe ofsaid. Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii? Ăia nu sunt oameni de felicitat.

Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? Ce probe să mai dau? E clar! Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară” , a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Decizia uluitoare luată de patronul FCSB înainte de meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali privește cu maximă atenție spre partida cu CFR Cluj, de duminică, 22 mai, din ultima etapă, ce va avea loc la Buzău. Și asta, în ciuda faptului că meciul nu mai are nicio miză. Dar latifundiarul e convins că în caz de victorie, echipa sa va fi „campioana morală” a acestei ediții. Iar pentru un asemenea „titlu”, el a decis să ofere jucătorilor săi prime pentru victorie.

„Lasă, mă, că o să batem noi CFR la Buzău, iar noi dacă îi batem pe CFR o să fim campionii morali ai acestui campionat.

Că nu luați voi titlul cu finul impotriva mea și goluri din ofsaid. Și o să le dau și o primă la jucătorii mei că să îi batem bine pe ăștia de la CFR”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Cu toate acestea, Becali a mai anunțat că nu mai băga niciun leu în echipă și nu va mai cumpăra niciun jucător.

„De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Poate câștiga milioane de euro în Conference League

Totuși, Gigi Becali are planul de rezervă deja făcut. El speră ca echipa să-i aducă milioane de euro printr-o evoluție bună în Conference League.

„E mai bine că n-am luat (n.r. – titlul), că Domnul știe, că poate ei (n.r. – cei de la CFR Cluj) nu se califică în cupele europene și eu intru în „Conferința” League, iau șase-șapte milioane și bugetul e făcut, n-am nicio treabă”, a mai spus Gigi Becali, pentru aceeași sursă.

Echipa lui Becali ar putea aduna 1,8 milioane de euro până în faza grupelor Conference League. Dacă va ajunge în grupe, roș-albaștrii vor mai primi încă 3 milioane de euro. La aceste sume se pot adăuga cele cuvenite din cota de piață și vânzarea de bilete ce pot suplimenta câștigurile cu încă 2 milioane de euro.