Gigi Becali, luat la țintă de Gabi Tamaș. Declarația suburbană a veteranului de la FC Voluntari

Gigi Becali, luat la țintă de Gabi Tamaș. Declarația suburbană a veteranului de la FC Voluntari
Gigi Becali a primit o replică jignitoare de la Gabi Tamaș, veteranul celor de la FC Voluntari, după ce patronul FCSB i-a acuzat pe ilfoveni că ar fi primit bani ca să pună „bețe-n roate” celor de la FCSB în meciul din campionat

Gigi Becali, luat la țintă de Gabi Tamaș. Patronul FCSB a fost dezamăgit de atitudinea celor de la FC Voluntari în meciul direct. Aceștia au „răpit” roș-albaștrilor șansa de a se lupta pentru titlu în ultima etapă a Ligii 1, obținând o remiză după un meci de luptă. Gigi Becali a primit o replică uimitoare din partea lui Gabi Tamaș, veteranul echipei ilfovene, care a oferit o declarație suburbană în privința implicării echipei sale în partida cu FCSB.

Gigi Becali, luat la țintă de Gabi Tamaș

Gigi Becali, luat la țintă de Gabi Tamaș. Patronul FCSB și-a văzut spulberat visul de a juca în ultima etapă cu „titlul pe masă”. FC Voluntari a reușit să smulgă o remiză în partida cu echipa antrenată de Toni Petrea lăsând cale liberă pentru CFR Cluj către al cincilea titlu consecutiv.

Gigi Becali i-a acuzat pe ilfoveni că ar fi primit bani de la gruparea ardeleană, dar și de la primărie, pentru a pune „bețe0n roate” FCSB-ului.

„Felicit jucătorii, am câştigat 2-1. Dacă e ofsaid… Ei au jucat 1.500 de euro le-a dat primăria şi le-a dat 3.000 de la CFR. Au spus unii de acolo din echipă care spun despre ce e vorba. Nu mă deranjează că le-a dat primă primăria, dar mă deranjează că de ce a luat primă de la CFR. Să iei 3.000 de euro de la adversarul meu, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. O echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem prieteni şi chiar rude la echipă, la Voluntari. Şi oamenii mi-au spus dinainte”, a declarat Gigi Becali la DigiSport, după Voluntari – FCSB, scor 2-2.

 Declarația suburbană a veteranului de la FC Voluntari

Gigi Becali a primit o replică neașteptată  de la Gabi Tamaș, fostul internațional și unul dintre veteranii echipei ilfovene. Acesta a comentat partida din finala Cupei României, pierdută de Voluntari în fața celor de la Sepsi, scor 1-2.

„Cum să descriu meciul? Știam că sunt foarte buni pe contraatac. Au avut două șuturi extraordinare, din care au și marcat. Păcat că noi am forțat doar pe final, atunci au apărut și ocaziile. Asta e, felicităm echipa adversă. Ce să mai zic? Când pierzi o finală ești trist. Alții au pierdut campionate mondiale”, a spus Tamaș despre finala cu Sepsi, la Orange Sport.

Tamaș a fost întrebat și de eventuala stare de oboseală acumulată după risipa de energie făcută în partida cu FCSB. Moment în care fundașul de 35 de ani a avut o izbucnire suburbană la adresa celor care ar fi vrut ca echipa sa să dea la o parte din fața roș-albaștrilor.

„Știu unde vreți să ajungeți. Ăsta e lotul nostru. Nu s-a pus niciodată problema, noi am făcut două schimbări în meciuri tot sezonul. Eu am ieșit în minutul 2 cu ruptură, Meleke la fel. Ăsta e lotul nostru cu care am defilat și cu care am făcut performanță! Felicit jucătorii, staff-ul, conducerea. Păcat că nu am câștigat azi.

Mă doare direct în c*r de ce spun unii! Am avut ruptură de 3 milimetri și am vrut să joc. Ce voiați? Să stăm capră în fața FCSB-ului? Noi ne-am apărat mereu corect șansele. Când ne-au bătut cu 4-0, râdeau de noi. Îmi pare rău că nu am luat Cupa, atât. E păcat, dar ăsta este fotbalul!”, a spus Tamaș, cu referire implicită la nemulțumirile lui Becali.