Gigi Becali râde de Voluntari după finala Cupei României: „Așa se întâmplă când îți bați joc”

Gigi Becali râde de Voluntari după finala Cupei României: „Așa se întâmplă când îți bați joc”
Gigi Becali s-a simțit răzbunat pentru că FC Voluntari a pierdut finala Cupei României

Gigi Becali râde de Voluntari după finala Cupei României. Patronul FCSB s-a simțit răzbunat după ce echipa ilfoveană a pierdut în fața lui Sepsi meciul pentru cucerirea trofeului. Latifundiarul îi acuzase pe cei de la Voluntari că au primit bani ca să pună „bețe-n roate” în lupta pentru titlu. Acum, Gigi Becali consideră că Dumnezeu a făcut dreptate, după ce ilfovenii au fost învinși de echipa mai slab cotată înaintea finalei.

Gigi Becali râde de Voluntari după finala Cupei României

Gigi Becali râde de Voluntari după finala Cupei României. Patronul FCSB a fost scos din minți de faptul că ilfovenii au jucat „pe bune” în partida în care au smuls o remiză vicecampioanei, eliminând-o din lupta pentru titlu. Latifundiarul s-a simțit trădat, mai ales că primăria condusă de finul său, Florentin Pandele, ar fi oferit prime jucătorilor pentru acest lucru.

Gigi Becali a primit replici chiar suburbane la finalul meciului din Cupa României de la Gabi Tamaș, veteranul de la Voluntari.

„Mă doare direct în c*r de ce spun unii! Am avut ruptură de 3 milimetri și am vrut să joc. Ce voiați? Să stăm capră în fața FCSB-ului? Noi ne-am apărat mereu corect șansele. Când ne-au bătut cu 4-0, râdeau de noi. Îmi pare rău că nu am luat Cupa, atât. E păcat, dar ăsta este fotbalul!”, a spus Tamaș la Orange Sport, cu referire implicită la nemulțumirile lui Becali.

„Așa se întâmplă când îți bați joc”

Gigi Becali n-a fost iertat nici de Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la Voluntari. Acesta a declarat că nu înțelege de ce e acuzată echipa sa pentru că și-a apărat corect șansele în partida cu FCSB.

Eu am văzut că înaintea meciului cu noi căutau deja stadion pentru CFR. Ce a zis domnul Becali, că nu se împiedică de Voluntari? Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Ce ar fi vrut domnul Becali? Ce motive aveam să joc cu echipa a doua?”, a răbufnit „Ciobi” după finala pierdută joi seară pe Stadionul Rapid-Giulești.

Gigi Becali n-a rămas dator. Mai ales după ce Voluntariul a pierdut finala Cupei României, joi seară, în fața celor de la Sepsi, scor 1-2. Ocupantă a locului 4 în play-off, ilfovenii erau favoriți pe hârtie în fața celor covăsnenilor, locul 7 în clasamentul general al Ligii 1.

„Așa se întâmplă când îți bați joc de finala Cupei României. Dumnezeu a făcut dreptate, iar Voluntariul a rămas cu buza umflată. Așa se pregătește o finală dacă vreo să o câștigi? Tragi ca fraierul să ajungi în finală, dar tu iti bați joc de ea? Așa pregătești, mă, nene Ciobotariule, finala? Așa, nene Bălănescule (n.r. – Bogdan Bălănescu, director general la Voluntari)? Așa finule?

Acum să vă duceti la Cluj și să vă rugați de aia să vă dea și vouă jumătate de trofeu de campionat.

Poate luați și voi ceva anul asta. Păi tu joci împotriva nașului și crezi că te iartă bunul Dumnezeu? Aoleu, dar ce goluri le-a dat și Ștefănescu ăla”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

În ultima etapă a play-off-ului, FCSB va juca împtriva celor de la CFR Cluj, în timp ce Voluntariul o va întâlni pe FC Argeș.