Gigi Becali, naș de cununie chiar azi. Nuntă mare între numele grele din fotbalul românesc

Gigi Becali, naș de cununie chiar azi. Nuntă mare între numele grele din fotbalul românesc
Gigi Becali, nas de cununie chiar azi. Nunta mare intre numele grele din fotbalul romanesc

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera s-a făcut naș de cununie pentru fiica unuia dintre cele mai mari nume din fotbalul românesc. Cine este fina patronului de la FCSB.

Gigi Becali, naș de cununie pentru o vedetă din lumea fotbalului românesc

Nuntă mare în fotbalul românesc. Maria, fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit cu bărbatul vieții sale sâmbătă, 11 septembrie 2021. Frumoasa blondină i-a avut ca părinți spirituali pe Gigi Becali și soția lui Luminița. Cununia civilă a fost săvârșită chiar de primarul sectorului 1, Clotilde Armand.

Pentru Maria Iordănescu bat clopotele de nuntă. Superba prezentatoare sportivă în vârstă de 25 de ani s-a măritat cu iubitul ei, bărbatul cu care s-a logodit în luna mai a acestui an. Vedeta a fost cerută în căsătorie în orașul ei de suflet, Barcelona.

Alex Iordănescu, fratele blondinei, a fost cel care a scris pe rețelele de socializare faptul că sora lui se mărită, moment în care a împărtășit bucuria cu prietenii săi virtuali.

„Sora mea se căsătorește”, a scris Alex Iordănescu în dreptul unei imagini de la locul unde se desfășoară petrecerea de nuntă.

După cununia religioasă care a avut loc la o biserică prestigioasă din Capitală, Maria Iordănescu și soțul ei au fost conduși într-o mașină vintage, decapotabilă. Gigi Becali a acceptat să fie nașul de cununie al vedetei cu o singură condiție.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.

Maria Iordănescu s-a logodit în Barcelona cu bărbatul vieții sale

Prezentatoarea știrilor sportive din cadrul Focus la Prima Oră de la Prima TV Maria Iordănescu mereu a avut numai cuvinte frumoase, de laudă, de spus la adresa bărbatului care a dus-o la altar.

„Logodnicul meu este cel mai frumos suflet pe care l-am cunoscut. La acest aspect se mai adaugă şi o educaţie exemplară din toate punctele de vedere (aici mă refer la cei 7 ani de acasă, precum şi la şcolile cu renume din Europa pe care le-a absolvit).

Un bărbat cu un bun simt ieşit din comun şi cu o inteligenţă sclipitoare. El este o persoană care face sport, în limita timpului disponibil, însă nu practică la nivel de performanţă.”, declara într-un interviu pentru Click.

Urmăriți Playtech.ro și pe