Vești geniale pentru Anghel Iordănescu. Fiul său i-a dat vestea cea mare

Vești geniale pentru Anghel Iordănescu. Fiul său i-a dat vestea cea mare
Anghel Iordănescu cel mai titrat antrenor român de fotbal

Marele antrenor român, Anghel Iordănescu, se poate mândri cu cei patru copii ai săi. Edi Iordănescu i-a călcat pe urme, Maria Iordănescu a luat drumul televiziunii. ceilalți doi fii, Andrei și Alexandru sunt și ei pe drumu lor. Andrei Iordănescu, în vârstă de 28 de ani, în ianuarie 2021 se căsătorea cu Oana, iar astăzi aflăm că cei doi vor trece la următorul nivel în căsnicia lor.

Anghel Iordănescu un tată fericit la 71 de ani

Unul din titrații antrenori români, Anghel Iordănescu, se poate numi un tată fericit de patru copii. Dacă cel mare i-a urmat în cariera de antrenor ceilalți trei au drumul lor în viață și carieră. Pe 4 mai celebrul antrenor își serba ziua de naștere, alături de familie și copii, fiind mai fericit, după ce Andrei Iordănescu devenea om la casa lui. În ianuarie, anul curent, Andrei să căsătorea cu partenera sa, Oana.

La aniversarea vârstei de 70 de ani, Anghel Iordănescu era întrebat care este cea mai mare realizare a sa, acesta declarând:

Cred că te-ai pus pe capul meu, mă pui într-o situaţie extrem de delicată. Cred că pe primul loc este familia şi nu departe de familie, fotbalul.

Tata Puiu va deveni bunic

Deși are trei nepoței dela fiul cel mare, Edi Iordănescu, titratul antrenor va deveni încă odată bunic. Andrei Iordănescu și proaspăta sa soție, Oana, au anunțat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Așa se face că la 71 de ani, Anghel Iordănescu va fi un bunic și mai fericit. De-acum va avea patru nepoței cărora să le povestească despre fotbal și nu numai.

Andrei Iordănescu, la cei 28 de ani ai săi, va deveni tătic, Oana fiind însărcinată deja în cinci luni. Cu alte cuvinte, în toamna acestui an, familia Iordănescu va fi mai bogată cu încă un bebeluș. Anunțul fericit l-a făcut Andrei pe Instagram. Tânărul publica o poză în care se aflaalături de Oana.

Căsătoria celor doi a avut loc sub auspiciul stării de alertă, din cauza pandemiei, în ianuarie 2021. Fericitul moment a fost sărbătorit alături de familie și de câțiva apropiați, din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Anghel Iordănescu cel mai titrat antrenor român de fotbal

Cei patru copii ai celebrului antrenor se pot mândri cu performanțele realziate de acesta în întreaga sa carieră. Câștigarea Cupei Campionilor cu Steaua și  parcursul Naționalei României la Mondialul din America. Toate sunt momente importante în cariera lui Anghel Iordănescu în fotbalul românesc. Anghel Iordănescu, întrebat cum se vede fotbalul la 71 de ani, declara că este foarte trist.

„Fotbalul este foarte trist în aceste momente având în vedere sistarea lui, dar şi prin prisma a ceea ce se întâmplă în ţară. Mă refer la tristeţea oamenilor, la problemele şi necazurile lor, la suferinţele lor din ziua de azi. La modul general, fotbalul a fost şi va rămâne întotdeauna frumos pentru noi toţi.

Adică pentru cei care îl practică, pentru cei care îl antrenează, pentru cei care îl conduc şi, bineînţeles, pentru cei care îl susţin din tribune şi din faţa televizoarelor. Fotbalul este o parte importantă din viaţa noastră. Azi este o zi frumoasă, o zi importantă pentru mine şi dorinţa şi credinţa mea este că împreună vom putea să depăşim acest obstacol cu care ne luptăm.”, declara Anghel Iordănescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI