Gigi Becali merge pe mâna altuia la ultimul transfer: „Eu nu mă pricep la fundași”

Gigi Becali merge pe mâna altuia la ultimul transfer: „Eu nu mă pricep la fundași”
Gigi Becali continuă să aducă jucători la FCSB, deși declarase că vrea să mai bage bani în transferuri

Gigi Becali merge pe mâna altuia la ultimul transfer. Patronul FCSB anunțase că nu va mai băga bani în transferuri, dar pare că încă nu a renunțat la ideea de a-și întări echipa. Latifundiarul a adus deja doi fotbaliști în „curtea” vicecampioanei, mijlocașul Malcom Edjouma, de la FC Botoșani și fundașul Florin Achim, de la Clinceni. Gigi Becali are de gând să mai achiziționeze un fundaș, unul crescut de Gică Hagi la Viitorul.

Gigi Becali merge pe mâna altuia la ultimul transfer

Gigi Becali merge pe mâna altuia la ultimul transfer. Patronul FCSB a prins din nou gustul achizițiilor, deși declara nu cu mult timp în urmă că nu va mai da bani pe aducerea de jucători. El a reușit să-l cumpere, în primul rând, pe mijlocașul francez Malcom Edjouma (25 de ani), de la FC Botoșani.

„I-am zis lui Meme că de vreo 20 de ani vreau un mijlocaș așa, care să urce cu mingea, să dribleze, să dea și goluri și niciodată n-am avut. I-am zis „băi, Meme, hai să-l luăm”. Meme a zis că și jurnaliștii spun că ăsta ar fi cel mai bun jucător din România.

Nici n-am îndrăznit să spun, eu nu prea mai voiam străini, dar am zis că nu înțeleg cum a scăpat el așa și prin Franța. Am zis că ăsta e jucătorul care ne lipsește nouă, care ne-ar da o maturitate jocului. I-am zis „hai să-l luăm!”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

„Eu nu mă pricep la fundași”

Gigi Becali a făcut apoi o mutare surprinzătoare. El l-a adus la FCSB pe fundașul de 30 de ani, Florin Achim, de la codașa Ligii 1, Academica Clinceni. Acesta ar urma să-i ia locul în dispozitivul defensiv lui Valentin Crețu, de a cărui evoluție latifundiarul e total nemulțumit.

„L-am luat pe Achim. Vrei să mai primim un autogol? Stai, tată, să-l luăm să vedem cum e cu presiune, că altfel dăm autogol. Pe Haruț l-am dat pentru că voiam un advantaj pentru a-l lua pe Edjouma. Eu cu MM îi zicem Bougema, că e mai ușor de ținut minte.

Nu poate să joace Ovidiu Popescu fundaș dreapta ca să nu ne dăm autogol? Mai avea puțin și-și dădea autogol și în seara asta Crețu. La Vlad nu a fost tot autogol? ‘Lasă, mă, că mă dau la o parte. Bag mingea în poartă că eu dorm””, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali a anunțat că mai vrea să transfere încă un jucător la FCSB. Este vorba despre Paul Iacob, un jucător în vârstă de 25 de ani, care evoluează ca fundaș central la Chindia Târgoviște. Gigi Becali a spus că transferul se poate face abia din vară, la recomandarea lui Mihai Stoica, pentru că el nu se pricepe la fundași.

„Eu nu fac mizerii d-astea înaintea unui meci. MM mi-a zis de Iacob, dar este o discuție pentru la vară, nu acum”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Paul Iacob a fost crescut de Gică Hagi la Viitorul și s-a transferat la Chindia în vara anului 2020. El poate juca și ca mijlocas central. Gică Hagi l-a criticat recent pe Iacob, spunând despre el că simulează la fiecare meci. FCSB urmează să joace chiar cu Chindia, duminică, 13 februarie, pe teren propriu, de la ora 19.55.