Gigi Becali, mărturisiri șocante despre Patriarh și mama lui Valeriu Gheorghiță: „Nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu!”

Gigi Becali, mărturisiri șocante despre Patriarh și mama lui Valeriu Gheorghiță: „Nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu!”
Gigi Becali, mărturisiri șocante despre Patriarh și mama lui Valeriu Gheorghiță

Gigi Becali a făcut noi comentarii despre vaccinul anti-covid, susținând că dacă vaccinarea ar deveni obligatorie, se va izola în curta și în casa din Pipera, alături de familie, însă tot nu își va face vaccinul. Mai mult, Gigi Becali este convins că nici patriarhul Daniel și nici mama lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare din România, nu s-ar fi vaccinat, de fapt.

Gigi Becali a spus că preferă să se izoleze acasă decât să se vaccineze

Gigi Becali susține că preferă să se izoleze în propria locuință, chiar cu prețul de a muri de foame, decât să se vaccineze anti-covid.

„Am mers până acolo încât am zis că eu şi copiii mei. Dacă statul face un abuz de medicină şi spune dictatură medicală, am zis ne baricadăm în curtea noastră, stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei. Să fie sănătoşi, ei toţi vaccinaţii, să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez!

Da, la mine curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, dacă nu mor de foame, dar tot nu fac vaccinul”, a spus patronul FCSB, în direct, la RTV.

Gigi Becali, mărturisiri șocante despre Patriarh și mama lui Valeriu Gheorghiță

Gigi Becali nu crede nici în vaccinarea unor personalități importante din stat, precum Klaus Iohannis, Ludovic Orban și Florin Cîțu, act pe care îl consideră „vrăjeală„. Patronul FCSB indică că nici mama lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniei de Vaccinare din România, nu s-ar fi vaccinat.

„Nu cred nici ei în vaccin. Ce crezi? Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vacccinat? La vrăjeală! Gheorghiţă s-a vaccinat? Mama lui Gheorghiţă era în spital şi a întrebat-o o băbută: maică, tu nu te vaccinezi? Nu, maică, băiatul tău e Gheorghiţă. Mi-a zis să nu mă vaccinez. S-au vaccinat ei? Păi nu ştiu ei ce e vaccinul?”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a mai vorbit și despre existența unui „remediu” pentru cei care și-au făcut vaccinul anti-covid, care se bazează pe „marele mir”.

„Aţi fost super fraieri (că v-aţi vaccinat, n.red)! Mai există remediu şi pentru vaccin! Marele mir! Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp!”

Vaccinul înseamnă lepădare. Ca să scapi de lepădare, zici că n-ai ştiu, fă rugăciunile de lepădare, sfântul şi marele mir de la botez şi ai scăpat!”, a mai spus latifundiarul din Pipera în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Deși înalți ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au susținut că s-au vaccinat, printre care Patriarhul Daniel, Gigi Becali crede că aceștia „s-au lepădat”. Cu toate acestea, el susține că știe sigur că, în cazul Patriarhului Daniel, acesta nu s-ar fi vaccinat, dar că a zis că a făcut-o „de emoție”, din cauza faptului că mai mulți jurnaliști i-au adresat întrebarea.

„Da, s-au lepădat! Toţi care s-au vaccinat s-au lepădat! Vai de capul lor ce vor păţi! Pariarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie. L-au întrebat 20 de jurnalişti şi de emoţie a zis că da, da, ne-am vaccinat”, a conchis Gigi Becali.

Totodată, Gigi Becali le-a recomandat și jucătorilor FCSB să nu se imunizeze. De la echipa roș-albaștrilor numai 7 jucători s-au vaccinat anti-covid: Claudiu Keșeru (35 ani), Paulo Vinicius (37 ani), Ivan Mamut (24 ani), Andrei Burlacu (25 ani), Denis Haruț (22 ani), Valentin Gheorghe (24 ani) și Andrei Dumiter (22 ani).