Gigi Becali a șocat cu ultima sa declarație: ”Ne baricadăm în curtea noastră. Mor de foame”

Gigi Becali a șocat cu ultima sa declarație: ”Ne baricadăm în curtea noastră. Mor de foame”
Gigi Becali a socat cu ultima sa declaratie

Gigi Becali a făcut declarații șocante la România TV, după ce a aflat că Patriarhul Daniel nu este vaccinat împotriva coronavirusului. Latifundiarul din Pipera este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România care au declarat public faptul că sunt împotriva vaccinării anti-COVID. Ce a declarat patronul FCSB despre cazul lui Novak Djokovic.

Reacția lui Gigi Becali față de preoții care s-au vaccinat anti-COVID

Gigi Becali nu se dezice și face mereu mărturisiri televizate incredibile. În cadrul unei emisiuni de la România TV, latifundiarul din Pipera a susținut că Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Mai mult de atât, patronul FCSB este de părere că preoţii care s-au imunizat cu serul anti-COVID-19 s-au „lepădat” de la credinţă.

Controversele nu s-au oprit aici, deoarece Gigi Becali ar fi venit cu o soluție „salvatoare” pentru fețele bisericești care s-au vaccinat, anume „te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp!”.

De asemenea, celebrul om de afaceri de origine aromână a criticat cazul lui Novak Djokivic din Australia, fiind de părere că tenismenul nu trebuia să pășească pe meleagurile australiene, știind regulile și măsurile luate în contextul pandemic actual.

„Mă simt frate cu Djokovic prin ortodoxie şi prin sfânta împărtăşanie. Suntem la picioarele lui Hristos prin împărtăşanie. El a făcut o mare tâmpenie.

Dacă nu mă primeşti acasă, eu nu vin la tine acasă. Din moment ce oamenii au făcut un turneu în Australia, în casa lor, şi au pus nişte reguli. Băi, n-ai vaccin, nu intri în casă!

Cum eu am dreptul să pun o substanţă în mine sau să nu o pun, aşa are dreptul şi Australia să zică: în ţara mea nu intri!”, a spus Gigi Becali la România TV.

„Mor de foame, dar tot nu fac vaccinul!”

Gigi Becali este împotriva vaccinării împotriva coronavirusului. Mai mult de atât, excentricul afacerist susține că este în stare să se baricadeze în propria locuință doar pentru a nu asculta de ceea ce numește el „dictatură medicală”.

„Am mers până acolo încât am zis că eu şi copiii mei. Dacă statul face un abuz de medicină şi spune dictatură medicală, am zis ne baricadăm în curtea noastră, stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei.

Să fie sănătoşi, ei toţi vaccinaţii, să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez! Da, la mine în curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, dacă nu, mor de foame, dar tot nu fac vaccinul.”, a completat patronul FCSB, potrivit sursei citate.