Gigi Becali, dezlănțuit la adresa campioanei CFR Cluj: „Eu nu felicit hoția”

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa campioanei CFR Cluj: „Eu nu felicit hoția”
Gigi Becali este total nemulțumit de felul în care CFR Cluj a câștigat actuala ediție a Ligii 1

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa campioanei CFR Cluj. Patronul FCSB digeră greu pierderea titlului și în acest an. Rivalii de la echipa ardeleană au câștigat campionatul pentru a cincea oară consecutiv, având 4 punce avand înaintea partidei directe din ultima etapă. Lui Gigi Becali nici nu i-a trecut prin gând să-și felicite adversarii, el lansând acuzații dure la adresa acestora.

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa campioanei CFR Cluj

Gigi Becali, dezlănțuit la adresa campioanei CFR Cluj. Două goluri marcate din poziții suspecte de ofsaid și zvonul despre o posibilă „stimulare” a celor de la FC Voluntari l-au făcut pe patronul FCSB să erupă împotriva rivalilor din Gruia care și-au apropiat cel de-al cincilea titlul consecutiv.

Gigi Becali a afirmat că jucătorii de la Voluntari au primit prime de la clujeni, dar și de la Primăria din Voluntari pentru a pune „bețe-n roate” echipei sale.

„Felicit jucătorii, am câştigat 2-1. Dacă e ofsaid… Ei au jucat 1.500 de euro le-a dat primăria şi le-a dat 3.000 de la CFR. Au spus unii de acolo din echipă care spun despre ce e vorba. Nu mă deranjează că le-a dat primă primăria, dar mă deranjează că de ce a luat primă de la CFR. Să iei 3.000 de euro de la adversarul meu, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. O echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR. Avem prieteni şi chiar rude la echipă, la Voluntari. Şi oamenii mi-au spus dinainte”, a declarat Gigi Becali la DigiSport, după Voluntari – FCSB, scor 2-2.

„Eu nu felicit hoția”

Gigi Becali nu e împăcat nici cu felul în care clujenii au marcat cele două goluri în partida câștigată contra celor de la U. Craiova, scor 2-1. Omul de afaceri spune că ambele au fost înscrise neregulamentar, iar CFR Cluj „a furat campionatul cu ofsaiduri”.

„La primul gol al CFR-ului nu a fost fault. Debeljuh a căzut aiurea. Și după aceea a dat gol din ofsaid. Ce, au câștigat ei campionatul? Sunt două ofsaiduri mari. Nu au câștigat. Dacă-l câștigi cu hoție… Au fost ofsaiduri clare. Ce să mai facem sau zicem? Au câștigat din două ofsaiduri și un gol dat pe tavă. Nu au câștigat campionatul. L-au furat cu ofsaiduri.

CFR Cluj a fost avantajată toată viața ei, de când s-a născut. CFR nu mai are putere fotbalistică. Când nu ai putere fotbalistică, poți avea puterea Clujului, dar nu ai ce să faci. Dacă jucam cu ei finala… CFR nu mai e puternică”, a declarat Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a mai afirmat că nu are cum să-și felicite rivalii pentru titlul obținut, aceasta însemnând să felicite hoția și nedreptatea.

„Eu nu felicit hoția, minciuna și nedreptatea! Eu felicit golurile din ofsaid? S-a luat campionatul pe ofsaid. Cum să-i felicit dacă ei fac tot felul de mizerii? Ăia nu sunt oameni de felicitat.

Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea CFR prime? Ce probe să mai dau? E clar! Să ancheteze, e treaba lor. Eu am spus ce știu, ce mi-au spus. Dar e situația clară” , a spus Gigi Becali, tot la Pro Arena.

Echipa lui Gigi Becali va termina campionatul pe locul secund. FCSB va juca în preliminariile Conference League, intrând direct în turul 2 al competiției.