Gigi Becali, lovitură devastatoare. Pierde 15 milioane de euro

Gigi Becali, lovitură devastatoare. Pierde 15 milioane de euro. Sursa foto: propsort.ro

Gigi Becali a primit o lovitură devastatoare. Finanțatorul FCSB pierde 15 milioane de euro după ce Norwich City a anunțat că nu îl mai cumpără pe jucătorul Dennis Man. Latifundiarul din Pipera spera să încaseze de pe urma transferului lui Dennis Man 15 milioane de euro.

Gigi Becali, lovitură dură. A pierdut 15 milioane de euro

Gigi Becali spra să îl vîndă pe Denis Man cu 15 milioane de euro celor de la Norwich City, dar transferul a căzut. Daniel Farke, managerul echipei care a retrogradat matematic în liga secundă engleză după eșecul de sâmbătă, 0-4 cu West Ham, a declarat că nu poate plăti 15 milioane de euro, suma cerută de Gigi Becali, pentru Dennis Man.

Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie. Nu vom face vreo nebunie. Cel mai important e să ne păstrăm jucătorii pe care îi avem. Nu vom vinde 20 de jucători ca să cumpărăm alți 20.

Dennis Man nu va fi transferat la Norwich City
Dennis Man nu va fi transferat la Norwich City

Managerul Norwich City spune că nu este realist să cheltuie atâția bani

Filosofia noastră este aceea de a nu comenta numele sau afacerile potențiale până când acestea nu se fac. Atunci când cineva vorbește public despre asta, înseamnă că sunt alte motive în joc.

În această afacere există întotdeauna oameni cărora le place să vorbească. Nu e realist să cheltuim de 10-15 ori mai mult decât am făcut-o în Premier League”, a declarat Farke pentru ”PinkUn”.

Gigi Becali mai are două echipe interesate de Dennis Man

După ce negocierile purtate cu reprezentanții lui Norwich City au picat, Gigi Becali a confirmat că o echipă din Italia este interesată de transferul lui Dennis Man.

Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia și una din Italia, de care eu nu știu. Anamaria Prodan așa zice. Sunt mai multe oferte, mai sunt două echipe din Anglia și una din Italia, de care eu nu știu. Ea așa zice”, susținea, joi, Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI