19 aug. 2020 | 19:56

Gigi Becali l-a ofertat pe Cătălin Moroşanu: „Îţi dau casă, îţi dau maşină”

Sport
Gigi Becali l-a ofertat pe Cătălin Moroşanu:
Cătălin Moroşanu l-a refuzat pe Gigi Becali, în urmă cu mai mulţi ani

Cătălin Moroşanu este unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din România şi vedetă în diferite show-uri TV. Dar drumul celui poreclit „Moartea din Carpaţi” ar fi putut fi total diferit. În urmă cu mai mulţi ani, după primele apariţii publice, Moroşanu i-a atras atenţia lui Gigi Becali. Patronul de la FC FCSB căuta un om de încredere care să îi fie gardă de corp. Îl mai avea responsabil de securitate pe Cătălin Zmărăndescu, un alt luptător cunoscut în România.

Cătălin Moroşanu a refuzat oferta de a-i fi bodyguard lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a oferit să îl angajeze pe Cătălin Moroşanu, iar moldoveanul a recunoscut că a fost tentat să accepte. În cele din urmă a decis să îşi continue visul de a ajunge un nume important în lumea sporturilor de contact. Şi a luat decizia corectă.

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!».

Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă.

Cătălin Moroşanu a refuzat oferta de a-i fi bodyguard lui Gigi Becali

Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult. Nu regret că am rămas în Iași. Acolo am făcut performanță, am fost ambasadorul Iașiului, am fost ambasadorul României”a declarat Cătălin Moroşanu la GSP TV.

Cătălin Moroşanu este unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi s-a axat în ultimul timp pe organizarea galelor de fight. A lansat promoţia Dynamite Fighting Show, care a avut un succes uriaş.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro