Gigi Becali își umple de bani jucătorii, dacă FCSB se califică în grupele Conference League. Ce fotbalist va fi favorizat de patron

Gigi Becali își umple de bani jucătorii, dacă FCSB se califică în grupele Conference League. Ce fotbalist va fi favorizat de patron
Gigi Becali le-a promis prime generoase jucătorilor de la FCSB, dacă se vor califica în grupele Conference League

Gigi Becali își umple de bani jucătorii, dacă FCSB se califică în grupele Conference League. Astăzi, de la ora 21.30, pe Arena Națională, vicecampioana va da prima luptă din play-off-ul competiției europene contra norvegienilor de la Viking. Cu 30.000 de fani alături, roș-albaștrii sunt aproape de a obține o performanță la care n-au mai avut acces de 9 ani. Iar Gigi Becali vrea să deschisă larg buzunarele pentru a-și premia jucătorii, în caz de calificare în grupe.

Gigi Becali își umple de bani jucătorii, dacă FCSB se califică în grupele Conference League

Gigi Becali își umple de bani jucătorii, dacă FCSB se califică în grupele Conference League. De 9 ani, roș-albaștrii nu ai mai ajuns în faza grupelor unei cupe europene. Ultima oară se întâmpla în 2013, când echipa lui Becali trecea de Legia Varșovia și ajungea în elita formațiilor din Champions League, la acea dată.

Acum, FCSB e parcă mai aproape ca oricând de grupe, fie ele și din Conference League, după 6 „ratări”. Susținerea fulminantă a fanilor l-a impresionat și energizat și pe Gigi Becali. Latifundiarul a declarat, mai în glumă, mai în serios, că ar vrea să facă un stadion de 100.000 de locuri, dar cu o singură condiție.

„Știi ce mi-a venit în cap când am auzit? Domnule, să mă calific în grupe în Champions League și să fac stadion de 100.000 de locuri. La FCSB nu se mai poate cu 50.000. La Liga Campionilor vin 400.000 de oameni.

Am unde să-l construiesc. Doar dacă ne calificăm în grupele Ligii (n.r. – Liga Campionilor), să luăm 40-50 de milioane de acolo”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Ce fotbalist va fi favorizat de patron

Gigi Becali va fi generos cu jucătorii săi în cazul calificării în grupele Conference League, după dubla din play-off cu Viking. El a declarat că aceștia vor încasa prime, ce oricum sunt prevăzute și în contracte. Însă pentru unii fotbaliști, latifundiarul va aplica un „tratament” preferențial, cum va fi cazul cu Octavian Popescu.

„Au în contract prime, dar nu doar că au în contract, dar sunt câțiva jucători, de exemplu Tavi Popescu, care se va alege cu mai mult. I-am dat 30.000 (n.r. – de euro) ca să-și ia mașină, împrumut, dar nu o să-i mai cer înapoi. Pe ăia îi las cadou. În plus o să-i dublez și salariul”, a spus Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali îl plătește cu doar 3.000 de euro pe lună pe Octavian Popescu, astfel că acesta are posibilitatea să ajungă la 6.000 de euro. În iarnă, Becali i-a dat bani pentru a-și cumpăra o mașină. Latifundiarul a fost încântat că fotbalistul de 19 ani nu și-a ales o „mașină de pește”, așa cum făcuse înaintea lui Olimpiu Moruțan.

„A, îi dau cu drag bani lui Tavi Popescu. Da, 3.000 de euro are băiatul şi nu zice nimic. Dar, uite, i-am luat maşină. Maşină de 30.000 de euro. El şi-a ales-o, o maşină simplă, el e cuminte.

Nu, nu şi-a luat maşină de peşte. Da, de Moruţan am zis că şi-a luat maşină de peşte (n.r. – un BMW Seria 8, de 100.000 de euro). Şi-a vândut-o după ce am spus eu”, spunea Becali, în februarie 2022.

Fotbalistul ofensiv al celor de la FCSB și-a achiziționat un Mercedes CLA model 2020. Acum, după o eventuală calificare, Tavi Popescu nu va mai fi nevoit să-i restituie împrumutul lui Gigi Becali. Rămâne de văzut ce va face echipa vicecampioană în dubla cu Viking.