Gigi Becali, ironizat de presa din Cehia: „Lumea șefului nebun de la FCSB”

Gigi Becali, ironizat de jurnaliștii cehi înainte de Mlada Boleslav - FCSB

FCSB a făcut deplasarea în Cehia pentru returul cu Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar Europa League. Echipa antrenată de Vergil Andronache are 5 meciuri fără victorie, iar patronul Gigi Becali a fost ironizat de jurnaliștii din Cehia, care au scris despre el că este nebun, după deciziile controversate pe care le-a luat în ultimele săptămâni.

Gigi Becali, ironizat de jurnaliștii cehi înainte de Mlada Boleslav – FCSB

„Problemele fără sfârșit ale domnului Becali sau lumea șefului nebun de la FCSB”, au titrat jurnaliștii cehi de la idnez.cz. În materialul publicat pe site, cehii scriu despre deciziile controversate pe care Gigi Becali le-a luat în ultimele săptămâni, decizii în urma cărora echipa pe care o patronează a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, ocupând locul 10 în Liga 1, cu doar 4 puncte în 5 etape.

Cehii nu înțeleg de ce a ales Becali să transfere 3 fundași stânga într-o singură zi, deși în lotul FCSB se aflau deja 2. O altă decizie neînțeleasă este legată de despărțirea de tehnicianul Bogdan Andone după meciul cu Alashkert, după doar 7 meciuri pe banca echipei. Becali este ironizat după ce a negociat cu 7 antrenori și niciunul nu a vrut să semneze cu FCSB.

Un alt motiv de ironie este legat de faptul că preferă antrenori fără personalitate, pe care să îi poată controla și cărora să le poată dicta schimbările din lojă. Nu a fost omis nici faptul că Becali a insistat ca Bălașa să fie titularizat într-un meci, iar jucătorul a fost schimbat în repriza a doua. Apoi se precizează că după meciul cu Astra, a jignit arbitrii și a anunțat că vrea să se mute în campionatul Angliei.

Jurnaliștii din Cehia au aflat și că patronul FCSB a ordonat ca 4 juniori să fie folosiți în meciul cu Viitorul Constanța, iar unul dintre ei a greșit la două dintre golurile marcate de adversari. Nu s-a omis nici faptul că omul de afaceri este rasist și xenofob și se opune înființării unei echipe de fotbal feminin, deși UEFA recomandă acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI