Când are loc nunta Teodorei, fiica lui Gigi Becali. Pe ce a dat patronul FCSB 20.000 de euro

Nunta cu fast a anului! Teodora, fiica lui Gigi Becali nici nu putea să aibă parte de cel mai special eveniment al său în alt mod. Pe ce dată va avea loc căsătoria și ce gest a făcut deja Gigi Becali față de cuplul care a închiriat formația dorită de el?

Gigi Becali, din toamnă…socru mic

Gigi Becali va vedea, din toamnă, cum este rolul de socru mic. Controversatul afacerist s-a apucat deja să arunce cu bani în stânga și-n dreapta, numai ca nunta Teodorei să fie una exact după placul familiei și de nota 10. Mirele este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cel cu care fiica lui Gigi Becali se iubește deja de câțiva ani buni. Acesta este fix după șablonul dorit de patronul FCSB, înstărită și cu educație. ”Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”. Atât de mult îl place pe viitorul ginere încât deja i-a făcut un cadou de 30.000 de euro, niște butoni superbi, conform unor surse apropiate de familia Becali. Așteptatul eveniment va avea loc în București, în toamna anului curent și va avea nu mai puțin de 700 de invitați.

”E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”
Gigi Becali

Gigi Becali, soru mic la toamnă
Gigi Becali, soru mic la toamnă

„O să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”

Muzica e temelie! Pentru ca totul să fie perfect, Gigi Becali a fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase în aceeași perioadă formația dorită de acesta la nunta fiicei sale. Omul de afaceri și-a dorit mult ca trupa de muzică machedonească Pindu să aducă invitații pe ringul de dans. Patronul FCSP a scos fără să se gândească 20.000 de euro pe care i-a înmânat cuplului pentr a-și reconsidera opțiunile.

„Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI