Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat. „Știți că vorbește pe la televizor”

Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat. „Știți că vorbește pe la televizor”
Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat cel mai mult în ultima perioadă

Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat. Patronul FCSB a fost pornit, în ultima vreme, pe unul dintre fotbaliștii pe care, altădată, îl aprecia foarte mult. De altfel, criza dintre latifundiar și Edi Iordănescu a plecat, se pare, de la „scânteia” generată de același jucător. Dar acesta se dovedește un personaj care nu se stresează dintr-atâta lucru, fiind caracterizat de Mihai Stoica, managerul general al echipei, drept „cel mai relaxat om pe care îl cunosc”.

Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat

Gigi Becali, ironizat de jucătorul pe care l-a criticat. Patronul FCSB l-a forțat pe Edi Iordănescu să plece de pe banca echipei mai devreme decât se așteptau mulți. Criza dintre cei doi a pornit mai ales de la criticile pe care latifundiarul le-a adus echipei, dar și tehnicianului, după remiza cu Voluntari.

Gigi Becali a criticat mai ales una dintre măsurile lui Edi Iordănescu. Antrenorul l-a schimbat pe Constantin Budescu abia în minutul 66, deși mijlocașul nu arătase mai nimic până atunci.

Răbufnirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 66 (n.r – în remiza cu Voluntariul). Eu îl schimbam pe Budescu în minutul 33!”, a declarat Becali. la acel moment, la Digi Sport.

„Știți că vorbește pe la televizor”

Gigi Becali l-a forțat, practic, pe Edi Iordănescu să renunțe la banca tehnică a echipei, după doar 3 luni. Mihai Stoica, managerul general al clubului, a confirmat, ulterior, care a fost „momentul zero” al declanșării crizei.

În principal de la asta a plecat totul (n.r. – de la faptul că Iordănescu a refuzat schimbarea lui Budescu la pauza meciului cu FC Voluntari), plecarea lui Edi. Şi că nu a arătat bine jocul, cam ăsta a fost motivul. Rezultatele au fost bune, dar de la Budescu a pornit, da”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Gigi Becali l-a luat „în vizor” pe Budescu după partida cu Voluntari. El a criticat dur stilul de joc „la mișto”,  al mijlocașului.

Vreau golazo, nu circăraie! La Budescu mă refer, da! Ați văzut asta la Messi? Ați văzut asta la Cristiano Ronaldo? Călcâie, exterioare? Să joace numai așa? Nu cred. Nu se joacă așa dacă vrei să câștigi un meci. Trebuie să fii mereu serios, să nu-ți iei adversarul de sus”, a tunat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Jucătorul de 32 de ani nu s-a arătat, însă, prea afectat de cuvintele patronului. De altfel, Mihai Stoica declarase că Budi este „cel mai relaxat om pe care l-am văzut”. Lucru dovedit și de faptul că, în partida cu FC Botoșani de duminică seară, Budescu a dat o pasă superbă la golul marcat de Ianis Stoica. meciul s-a încheiat cu 3-1 pentru FCSB care a păstrat distanța de 8 puncte față de liderul CFR Cluj.

Critici… După aia la câteva zile a spus altceva și tot așa. Știți că vorbește pe la televizor, dar noi ne vedem de treaba noastră. A fost pe la bază și am avut cu totul o altă discuție. Nu numai cu mine, cu toți jucătorii. Era total opus față de cum îl vedeți la televizor”, a spus Constantin Budescu, degajat și cu o undă de ironie, la finalul meciului cu FC Botoșani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI