16 nov. 2021 | 13:24

Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali? Dezvăluiri de ultimă oră

Sport
Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali? Dezvăluiri de ultimă oră
Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali? Patronul FCSB ar trebui să fie nașul de cununie al surorii antrenorului

Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali? Despărțirea cu scandal a tehnicianului de FCSB și patronul acesteia are efecte nebănuite, se pare, chiar în interiorul familiei Iordănescu. Latifundiarul a fost, în luna septembrie, martor la cununia Mariei, sora lui Edi Iordănescu și ar urma să-i fie naș la cununia religioasă. Antrenorul nu a fost prezent, din cauză că a doua zi avea derby-ul cu Dinamo. Acum, planurile pentru nuntă ale Mariei par a fi date peste cap.

Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali?

Edi Iordănescu, în scandal cu familia din cauza lui Gigi Becali? Tehnicianul de 43 de ani a plecat de la FCSB după ce a simțit pe propria piele „stilul Gigi Becali”. Acesta a călcat în picioare orice promisiune verbală și clauze speciale stipulate în contract și a criticat jocul vicecampioanei.

Apoi, după reacția lui Edi Iordănescu, a declarat că „face ceva pe contract”. Mai mult, ca să-l determine pe acesta să renunțe la clauza de reziliere de 500.000 de euro a trecut în notificarea trimisă de FCSB către antrenor cuvântul „pomană”, cu referire la drepturile salariale cuvenite acestuia.

Da, i-am trimis despăgubiri, prin avocat, sub formă de pomană, aşa am scris eu, prin avocat, referitor la salariile pe noiembrie şi decembrie. Avocatul lui cerea 500.000, eu i-am propus pomană pe luna noiembrie şi decembrie, aşa am scris, aşa am considerat eu. Avocaţii scriu ceea ce dictez eu. Ce, interzice legea să scrii pomană?”, a spus Becali, conform Romaniatv.net.

Dezvăluiri de ultimă oră

Ruptura Edi Iordănescu – Gigi Becali creează, se pare, probleme chiar în sânul familiei tehnicianului. Și asta din cauză că patronul FCSB ar urma să fie nașul de căsătorie al Mariei, sora lui Edi Iordănescu. În 11 septembrie, latifundiarul, împreună cu soția Luminița, a participat la cununia civilă a acesteia cu alesul său, Teodor Măgureanu. Cei doi și-au spus „da” în fața primarului sectorului 1, Clotilde Armand.

M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea, la acea vreme, Gigi Becali, pentru Pro X.

De altfel, Edi Iordănescu nu a participat la eveniment, el pregătind derby-ul de a doua zi, cu Dinamo. Partida s-a terminat cu o victorie istorică pentru FCSB, scor 6-0.

Antrenorul nu a participat la cununia civilă a surorii sale

La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, declara Edi Iordănescu înaintea întâlnirii.

Acum însă, în contextul despărțirii „la cuțite” între el și Becali, situația nunții și a cununiei religioase a Mariei se poate schimba. Potrivit ProSport, Edi Iordănescu i-ar fi transmis surorii sale că nu va participa la nunta ei, dacă Gigi Becali îi va rămâne naș. Mai mult, el ar fi amenințat că îi va transmite cadoul prin curier, dar că nu va fi prezent fizic, sub nicio formă.

Dacă personajul ăsta fără cuvânt și fără respect rămâne nașul tău la nuntă, eu îți trimit cadoul prin curier. Nu pot să vin acolo! Pentru mine, Gigi nu mai există”, ar fi fost mesajul antrenorului către sora sa, conform sursei citate.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro