07 oct. 2020 | 17:40

EXCLUSIV Jurământul pe care Meme Stoica i l-a făcut lui Gigi Becali la mănăstire. Cum l-a încălcat fără niciun regret

Sport
EXCLUSIV Jurământul pe care Meme Stoica i l-a făcut lui Gigi Becali la mănăstire. Cum l-a încălcat fără niciun regret
EXCLUSIV Jurământul pe care Meme Stoica i l-a făcut lui Gigi Becali la mănăstire. Cum l-a încălcat fără niciun regret

În urmă cu un an, managerul FCSB i-a promis lui Gigi Becali că va fi cu totul alt om dacă fiica lui se însănătoșește. Din păcate, Meme nu a reușit să se țină de cuvânt.

S-a întors în fotbal după patru luni de pauză

Cunoscut ca un personaj care iubește FCSB până în măduva oaselor, Meme Stoica face ce face și reușește să intre mai mereu în polemici cu diferiți oameni din fotbal. Nu de acum, ci de mai bine de un deceniu, timp în care a fost protagonistul a sute de scandaluri. Totul până în urmă cu un an, atunci când anunțat că se retrage de echipă, fără să dea prea multe explicații.

EXCLUSIV Jurământul pe care Meme Stoica i l-a făcut lui Gigi Becali la mănăstire. Cum l-a încălcat fără niciun regret

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în luna octombrie din 2019

În urmă cu șase luni, vă anunțam, scria, în exclusivitate, faptul că fiica acestuia, Teodora, are probleme de sănătate, însă, pentru a păstra și respecta intimitatea familiei Stoica, nu am oferit prea multe amănunte. Însă, fără dar și poate, acesta este motivul pentru care managerul FCSB s-a retras din fotbal. Și nu este de mirat, ținând cont că este recunoscut faptul că Meme și Teodora au o relație extrem de apropiată, ba pe vremuri mergeau peste tot împreună: pe stadioane, în cluburi, în vacanțe.

Gigi Becali l-a trimis la preoți , dar năravul din fire nu are lecuire

Perioada a fost una extrem de grea pentru managerul FCSB, care multă vreme nu a putut înțelege de ce trebuie să treacă fiica lui prin așa ceva. A căutat sprijin și alinare în Gigi Becali, care, așa cum era de așteptat, i-a oferit ajutorul său din toate punctele de vedere, l-a dus la mănăstiri, l-a rugat să stea de vorbă cu preoți, ba chiar l-a trimis la Muntele Athos:

“L-a îndemnat să își îndrepte fața către Dumnezeu, să Îl roage pe cel de sus cu tot sufletul să îl scape de necaz. Gigi i-a mai spus lui Meme că dacă Dumnezeu îl ajută, trebuie să dea ceva la schimb. Și că Dumnezeu nu dorește altceva decât să fim mai buni. Așa că Meme a promis, i-a promis și lui Gigi, că dacă perioada aceea se va termina cu bine, el se va schimba complet, va deveni mult mai calm, nu se va mai certa cu nimeni, va face mult mai multe fapte bune”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru impact.ro.

În prezent, Teodora a reușit să își rezolve problema medicală, iar managerul FCSB a revenit în sânul echipei. Însă, din păcate, acestuia nu i-a luat mult timp până să revină la vechile metehne și nu s-a putut abține nici măcar pentru a-și ține cuvântul de onoare față de Becali.

Numai în ultimele două săptămâni, Meme a ținut prima pagină a ziarelor de sport și nu numai, prin declarații acide și oameni din fotbal. Ce-i drept, deși este și acum coleric și intra în clinciuri, el nu mai este atât de agresiv verbal și nu mai înjură. Mai mult, deși a revenit la vechile metehne, Meme Stoica susține că s-a apropiat mult de Dumnezeu și a descoperit adevărata credință.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro