Gigi Becali, înger și demon în centrul Bucureștiului. Gest fantastic după ce făcuse o mare gafă

Gigi Becali, înger și demon în centrul Bucureștiului. Gest fantastic după ce făcuse o mare gafă
Gigi Becali cu dare de mână de Crăciun

Perioada Sărbătorilor de Crăciun este despre să fim mai buni, iertători, darnici și cu suflet mare. Gigi Becali, milionarul din Pipera, este cunoscut pentru darea de mână, când vine vorba de Crăciun. Chiar în ajunul Crăciunului Becali a fost surprins de fotorporteri făcând gesturi de caritate cu oamenii săraci.

Gigi Becali cu dare de mână de Crăciun

În ajunul Crăciunului, Gigi Becali plecate, pare-se, la cumprături, a fost surprins de fotoreporteri înconjurat de oamenii săraci. Așa cum îl știm, afaceristul nu a stat pe gânduri și a scos bani din buzunar și i-a înmânat acestora.

Totul s-a întâmplat după ce bolidul de lux l-ar fi lăsat în mijlocul drumului, unde prin Capitală. Afaceristul este cunoscut pentru acțiunile de caritate în care este implicat și în donațiile către biserici. Astfel că gestul său de ieri nu a mai surprins pe nimeni. Deși în ajunul Crăcunului, Gigi Becali a dat o raită și pe pe la o bancă, unde ar fi avut ceva treburi de rezolvat.

Latifundiarul din Pipera încalcă iar regulile

Deși cunoscut pentru darea de mână, când vine vorba de reguli, Gigi Becali nu prea este omul care să le respecte. Și de data asta, ca de fiecare dată, în ultima perioadă, milionarul din Pipera a fost surprins fără masca de protecție, așa cum cer normele în vigoare.

Cunoscut pentru excentricitățile sale, nu este de mirare că Becali nu ia în considerare regulile, și merge pe stradă fără masca de protecție. Nu ar fi prima dată când face acest lucru. Și că tot vorbeam de excentricități, recent Gigi Becali a anunțat că și-a propus să construiască o biserică privată. Construcția este aproape de final, mai sunt doar câteva retușuri de făcut, și biserica este aproape gata, spun sursele Impact.ro.

Undeva pe la jumătatea anului declara că vrea să se retragă din viața publică. Se pare că în cele din urmă a revenit asupra deciziei. Încă este implicat în bunul mers al clubului FCSB, cu investiții în imobiliare și alte construcții.

Gigi Becali este mai prezent ca oricând în spațiul public românesc, și încearcă să profite la maxim de tot ceea ce îi oferă afacerile pe care le are. Devenit recent și bunic, Becali se consideră un om fericit și împlinit. Cu o familie frumoasă și cu un ginere pe măsură, care-l și ajută Gigi Becali are tot ce-și poate dori de la viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI