Gigi Becali, îngenuncheat de Anamaria Prodan. Latifundiarul va turba de nervi, decizia e categorică

Gigi Becali, îngenuncheat de Anamaria Prodan. Latifundiarul va turba de nervi, decizia e categorică
Gigi Becali a fost inghenuncheat de Anamaria Prodan

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă, după ce cei doi s-au certat în iarna trecută după transferul lui Dennis Man la Parma. Soția lui Laurențiu Reghecampf a câștigat procesul împotriva latifundiarului din Pipera. Ce s-a întâmplat, mai exact.

Câți bani îi datorează Gigi Becali impresarei Anamaria Prodan

Gigi Becali e bun de plată, iar Anamaria Prodan este cea care așteaptă să-și primească banii de la latifundiarul din Pipera. Celebra impresară a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combarea Discriminării pe numele afaceristului din cauza unei declarații sexiste pe care patronul FCSB a făcut-o la adresa vedetei.

Totul a pornit în ianuarie 2021, când Gigi Becali și Anamaria Prodan au rupt orice fel de legătura amicală după transferul fotbalistului român Dennis Man la formațiunea italiană Parma.

„Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri».

Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea.”, a fost comentariul pe care Gigi Becali l-a făcut la adresa Anamariei Prodan, la începutul acestui an.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Gigi Becali

Pe contul ei personal de Instagram, Anamaria Prodan a făcut publică decizia, după ce a lansat un atac fin la adresa lui Gigi Becali, cunoscut pentru limbajul său colorat și derapajele avute de-a lungul timpului. Conform soției lui Reghecampf, finanțatorul FCSB

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul.

Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI