Drama prin care a trecut Anamaria Prodan: ”Au venit peste mine în birou. Am scos pistolul”

Drama prin care a trecut Anamaria Prodan: ”Au venit peste mine în birou. Am scos pistolul”
De ce a fost nevoită Anamaria Prodan să se apere cu un pistol

Anamaria Prodan a trecut printr-o adevărată dramă, fiind nevoită să scoată un pistolul pentru a se apăra. Impresara a trăit extrem de multe momente interesante, iar fiecare clipă dificilă a depășit-o cu fruntea sus, fără să lase să se vadă că este afectată de ce i se întâmplă.

Anamaria Prodan s-a confruntat cu o dramă. Prin ce momente dificile a trecut

În urmă cu un an, Anamaria Prodan era citată la Judecătoria Buftea într-un dosar de confiscare specială. Impresara depusese o armă la camera de corpuri delicte, așa că procurorii au decis ca pistolul să fie oprit pentru că vedeta nu își reînoise permisul de port-armă.

Impresara deținea un model de calibru 10x22T, o armă neletală, cu bile, însă aceasta a avut pistolul reținut după cum prevede legea. De asemenea, fostul partener al vedetei, Laurențiu Reghecampf, era și el citat la judecătorie în aceeași zi tot pentru un dosar de confiscare specială.

Nu mulți știu când a fost nevoită Anamaria Prodan să se folosească de protecția pe care i-a garantat-o arma. Impresara era numită în 2012 președinte la Universitatea Cluj, însă fanii echipei au devenit la scurt timp agresivi și au contestat-o pe vedetă.

Anamaria Prodan: ‘Am predat pistolul de frică’

Impresara s-a trezit cu 200 de fani la ea în birou, simțindu-se imediat amenințată. Aceasta a fost nevoită să scoată arma pe birou pentru a nu avea mai multe probleme. Anamaria Prodan a recunoscut că după această întâmplare s-a decis să nu mai țină pistolul aproape de ea.

„Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i!

Le-am zis ‘Care se apropie, vedem…’. Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă.

Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim dacă avem de discutat ceva.

Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută.”, mărturisea Anamaria Prodan în urmă cu doar câțiva ani.

Totuși, în cele din urmă, Anamaria Prodan s-a decis să plece de la Universitatea Cluj pentru că nu se simțea în siguranță. Vedeta s-a văzut nevoită să recurgă la pistol pentru ca situația să nu degenereze, dar, până la urmă, arma a fost predată autorităților și confiscată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI