Gigi Becali, în război cu un jucător: „Îi voi zbura direct pe cei ca el”

Gigi Becali, în război cu un jucător: „Îi voi zbura direct pe cei ca el”
Gigi Becali vrea să se răzbune pe Bogdan Planic. Sârbul își cere salariile restante

Gigi Becali a găsit vinovatul pentru parcursul foarte slab pe care FC FCSB l-a avut de la reluarea campionatului. Patronul echipei este convins că toate problemele au început când Bogdan Planic a decis să plece de la echipă. Sârbul era neplătit de trei luni și a fost furios pentru decizia lui Becali de a micșora salariile, din cuaza pandemiei. Patronul FCSB spune că orice echipă care va decide să îl transfere pe sârb va trebui să îi plătească zece milioane de euro. Aceasta este clauza de reziliere a contractului fotbalistului.

Cazul Gigi Becali versus Bogdan Planic se va judeca la TAS! Sârbul cere 190.000 de euro

„Eu le-am zis clar jucătorilor că din acest moment voi da milităria jos din pod. Iar jucători de genul lui Planic, care rup contractele când vor mușchii lor, îi voi zbura direct. La mine nu ești pe tarlaua ta de acasă și pleci când te taie pe tine capul. Acum, după ce mi-a făcut, dar și ce exemplu negativ mi-a dat la echipă nu voi mai accepta niciun pact. Și când am anunțat că trebuie să reducem salariile din cauza pandemiei Planic tot cu gura mare a fost. A vrut să ne judecăm, atunci o să ne judecăm, iar ăia care o să îl transfere o să vedeți cât vor avea de tras după urma lui Planic. Eu nu o să îi las și o să le cer să îmi plătească 10 milioane de euro atât cât este clauza”, a declarat Becali pentru Prosport.

Bogdan Planic a semnat în august 2017 cu FC FCSB, iar Gigi Becali a plătit 300.000 de euro celor de la Vojvodina. Este acum cotat la 1,8 milioane de euro. Planic a dat clubul în judecată pentru a-și încasa restanțe salariale în valoare totală de 190.000 de euro. Cazul va fi judecat la TAS în următoarea perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI