Gigi Becali, în atenția DNA din cauza conturilor bancare. ”Îmi caut casă în Grecia! Nu mai pot!”

Becali, în atenția DNA

Gigi Becali este în atenția Direcției Naționale Anticorupție! Cunoscutul afacerist trebuie să-și explice tranzacțiile. Furios de cerințele fără temei ale autorităților, susține că dorește să plece definitiv din România.

Gigi Becali, în atenția DNA!

Noi tensiuni pentru familia lui Becali! Latifundiarul a fost nevoit de curând să-și mute toate conturile, înclusiv ale familiei, la alte bănci. Mai multe decât atât, acesta a declarat, la Antena 3, că se simte hărțuit de procurori și se gândește să se mute în Grecia.

„Vreți să iau toți banii să mi-i duc în străinătate, ca nu am făcut niciun leu in străinătate. Să mă facă inculpat si după…Acuma mă șicanează. De unde au găsit banii ăștia. Asică el vine și îmi zică în instanță – ați scos foarte mulți bani cash– păi am scos toți banii cash. Toți banii mei, de când am ieșit din pușcărie, vreo 60 de milioane, pe care i-am donat. Prigoana presiunilor . Eu banii mei îi dau la spitalele de stat. Am cumpărat de 60 de mii de euro aparatură. Am luat case la oameni. Apar direct pe ordin la bancă și spune ”donație, donație”. Eu fac apel la șeful DNA și la șeful Secției Speciale. Mă lasați să trăiesc? Am 62 de ani. Ați început prigoana împotriva creștinilor? Vreau liniște! Nu mai vreau.  Ce să fac? Să scot bani în afara României, să dau bani la bisericile de acolo. Fetele mele nu au voie să aibă conturi în bancă în țara lor?”
Gigi Becali (Sursa: Antena 3)

Gigi Becali este în atenția DNA
Gigi Becali este în atenția DNA

„Mă lăsați să trăiesc în România?”

Omul de afaceri susține că nu are nimic de ascuns și că majoritatea banilor s-au dus către donații. Mai mult decât atât, cere cu disperare ca cei care pot lua măsuri în acest sens să o facă, pentru că la bănci se poate atesta faptul că sumele tranzacționate s-au dus către anumite cazuri.

„Nu, dar apare direct la Bancă și arată acolo: donație, donație, donație. Eu fac apel la șeful DNA și la șeful Secției Speciale. Mă duc să caut o casă în Grecia eu. Să se ia măsuri! Să ia măsuri șefii. Mă lăsați să trăiesc în România? Aveți ceva împotriva creștinilor că fac biserici? Fetele mele n-au voie să aibă cont în bancă în țara lor? Nepoții mei n-au voie cont în bancă? Ei m-au chemat și mi-au zis față-n față”
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI