Gigi Becali i-a dat peste cap planurile lui Nicolae Dică. „V-a spus deja?”. Care este situația lui Florinel Coman, după vizita la „vraciul” din Serbia – VIDEO

Gigi Becali i-a promis lui Nicolae Dică, când l-a adus, că îi dă „mână liberă” la echipă 15 etape. Nu au stabilit nimic despre „divulgarea de secrete” din vestiarul echipei și patronul FCSB s-a grăbit să anunțe că Florinel Coman este gata să intre pe teren în duelul cu Dunajska Streda. Antrenorul ar fi vrut ca acest lucru să fie un secret.

Gigi Becali l-a dat de gol pe Nicolae Dică. Patronul a anunțat că Florinel Coman va face parte din lotul echipei

Gigi Becali este foarte convins că FCSB se va califica în play-off-ul Europa Conference League, așa că nu își face nicio grijă privind returul cu Dunajska Streda. Mai ales că echipa a câștigat primul tur cu 1-0.

Antrenorul Nicolae Dică este mult mai prevăzător și ar fi vrut să le facă o surpriză adversarilor și să-l trimită pe teren pe Florinel Coman, care s-a tratat în Serbia la vraciul Marijana Kovacevic. Gigi Becali s-a grăbit și a anunțat că fotbalistul și-a revenit și face parte din lot.

„Deja v-a anunțat patronul că Florinel va fi titular? Nu știam. Am fost la antrenament. Știam doar ce am discutat cu el. Coman se va întoarce azi de la Belgrad și vom vedea în ce stare e. Nu e primul care merge în Serbia și va juca după câteva zile. Au fost mulți fotbaliști.

Și eu am fost, iar după 3 zile am jucat. Nu știu ce face, că nu spune secretul. Important e că îi face bine pe jucători. Voi discuta diseară cu el și voi decide în funcție de ce îmi spune el. Acum nu mai e arma secretă. E mai bine ca adversarul să nu știe ce vrei să faci”, a declarat Nicolae Dică.

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară, de 18 centimetri, în meciul tur cu Dunajska Streda. Medicii i-au spus că trebuie să stea departe de gazon aproape șase săptămâni, dar el s-a refăcut miraculos, după vizita de la Belgrad, în doar câteva zile.

Nicolae Dică este foarte încrezător înaintea partidei. Mihai Stoica i-a spus că vor fi cel puțin 30.000 de oameni în tribunele de la „Arena Națională”.