FCSB se pregătește să-l vândă pe Darius Olaru. „Gigi Becali a refuzat 5 milioane de euro, dar discutăm în iarnă”. Care este legătura cu Silvio Berlusconi – EXCLUSIV

FCSB se pregătește să-l vândă pe Darius Olaru. „Gigi Becali a refuzat 5 milioane de euro, dar discutăm în iarnă”. Care este legătura cu Silvio Berlusconi - EXCLUSIV
Darius Olaru are șanse mari să plece de la FCSB în această iarnă. Giovanni Becali a dezvăluit numele echipei care îl vrea pe mijlocașul lui Gigi Becali

FCSB poate pierde în această iarnă unul dintre cei mai importanți jucători din echipă. Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro că Darius Olaru este în atenția mai multor formații din străinătate. Gigi Becali a avut o ofertă pentru fotbalist, dar a refuzat-o. O echipă din prima ligă din Emiratele Arabe Unite a făcut o ofertă concretă de cinci milioane de euro.

FCSB are șanse mari să-l vândă pe Darius Olaru chiar în această vară

FCSB și Gigi Becali se pregătesc de o nouă afacere de multe milioane de euro. Darius Olaru este unul dintre jucătorii care este monitorizat de formații din străinătate, după ce sezonul trecut a marcat șase goluri și a oferit zece pase decisive în campionat. Evoluțiile bune de la echipa de club l-au adus și în atenția selecționerului, iar Edi Iordănescu l-a convocat în lotul care a participat la cele patru partide.

Darius Olaru este unul dintre „senatorii de drept” de la FCSB și impresarul lui a recunoscut că sunt șanse mari ca jucătorul să plece peste câteva luni din România. Gigi Becali se pregătește să mai încasese câteva milioane de euro, după ce l-a vândut pe Florin Tănase cu trei milioane de euro.

„Sunt vremuri grele, dar mă descurc. Am vorbit cu Adriano Galliani (n.r. CEO al clubului Monza, fost președinte la AC Milan) să duc jucători la Monza. Acum îl am pe «țeavă» pe Darius Olaru!

El este jucătorul din fotbalul românesc, care îmi place cel mai mult. Îl vezi peste tot, aleargă mult, nu pune capul jos, dă bine cu ambele picioare, iar dacă are o toamnă bună eu spun că în iarnă pleacă pe bani buni. Vorbesc cu multe echipe despre el”, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu exclusiv acordat playtech.ro.

Darius Olaru, jucătorul pe care Gigi Becali are șanse mari să-l vândă chiar în această iarnă

Monza, una dintre echipele care au pus ochii pe Olaru, a promovat în vară în Serie A. Clubul a fost preluat în anul 2018, din liga a treia, de Silvio Berlusconi, fost al premier al guvernului Italiei și cel care a condus AC Milan vreme de 30 de ani.

A vândut clubul milanez în anul 2017 cu 740 de milioane de euro. Sub conducerea sa, gruparea milaneză a câştigat 29 de trofee, între care 8 titluri de campioană a Italiei şi 5 de campioană a Europei.

Gigi Becali a refuzat cinci milioane de euro pentru Darius Olaru

Darius Olaru a fost adus de la Gaz Metan Mediaș în luna ianuarie a anului 2020. Transferul său a costat 600.000 de euro, iar acum câteva zile Gigi Becali a refuzat ofertă de opt ori mai mare.

„Dacă Gigi Becali era mulțumit cu cinci milioane de euro era transferat în Emirate, dar patronul a vrut opt milioane. Am înțeles că s-a scris de echipa lui Olăroiu, dar nu este adevărat.

A fost vorba de altă formație. Este mai bine că nu a plecat! O să mai avem oportunități și mai grozave pentru el”, a mai spus Giovanni Becali.

Darius Olaru este foarte lăudat de oamenii din staff și de foștii colegi. Răzvan Pleșca a dezvăluit că mijlocașul a strâns bani și la 18 ani și-a cumpărat, cu ce a câștigat din fotbal, un apartament. Colegii erau convinși că o să-și cumpere o mașină scumpă.

Nu doar Darius Olaru este în atenția unor cluburi din străinătate. Giovanni Becali a dezvăluit ce nume uriaș din Europa s-a interesat de Octavian Popescu.