Gigi Becali e furios. Ce ilegalitate majoră a comis fotbalistul lui: ”Mă duc eu la judecător”

Gigi Becali e furios. Ce ilegalitate majoră a comis fotbalistul lui: ”Mă duc eu la judecător”
Gigi Becali, furios pe unul din fotbaliștii săi după ce a comis o ilegalitate

Celebrul afacerist e furios din cauza ultimelor evenimente. Gigi Becali este foarte dezamăgit de ilegilitatea majoră pe care a comis-o unul din fotbaliștii săi. Ce s-a întâmplat și care a fost prima reacție a latifundiarului?

Gigi Becali, furios de ilegalitatea comisă de unul din fotbaliștii săi

Gigi Becali este dezamăgit și furios în urma ultimelor evenimente. Mai exact, unul din fotbaliștii săi a fost prin pe autostrada A2 rulând cu 165/km și fără permis auto recunoscut în România. Florinel Coman s-a ales cu dosar penal în urma celor înfăptuită Sportivul în vârstă de 23 de ani venea de la Constanța spre București și se afla la bordul unui Audi 47.

Mașina pe care o conducea costă în jur de 50.000 de euro și poate ajunge la 100 de km/h în mai puțin de 7 secunde, iar viteza maximă la care poate ajunge este de 250 km/h. Tânărul ar fi avut probleme cu oamenii legii la momentul în care a trebuit să prezinte documentul internațional pe post de carnet de conducere care nu era valabil în țară.

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni. Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis.

O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo. Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Marco Reus a primit o amendă uriașă după ce a condus trei ani fără permis

Amintim cu în urmă cu șase ani celebrul Marco Reus s-a aflat în această postură, fiind obligat să plătească 540.000 de euro pentru că nu avea carnet de conducere. „Mi-am învățat lecția și nu se va mai repeta”, spunea neamțul, la acel moment. „Sunt bucuros că acest episod s-a încheiat”, spunea mijlocașul, în 2016, pentru Bild.

Bărbatul ar fi fost surprins de mai multe ori pentru depășirea limitei de viteză, dar niciun polițist nu ar fi sesizat că sportivul nu are carnet de conducere, mai scria atunci presa germană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI