Cum a pierdut Gigi Becali 100.000 de lei. Totul a fost atât de simplu, parcă nici nu i-a păsat

Cum a pierdut Gigi Becali 100.000 de lei. Totul a fost atât de simplu, parcă nici nu i-a păsat
Cum a pierdut Gigi Becali 100.000 de euro?

Gigi Becali a pierdut 100.000 de lei. Cum a fost posibil să piardă o asemenea sumă atât de ușor? Ce s-a întâmplat recent cu celebrul afacerist?

Gigi Becali a „scăpat” de 100.000 de lei. Cum a pierdut așa ușor suma?

S-a stins scandalul dintre Gigi Becali și primăria finului Pandele, după ce milionarul a comis o greșeală de novice. Judecătorii au decis zilele trecute să închidă dosarul deschis de afacerist împotriva primăriei lui Florin Pandele pentru recuperarea sumei de 106.780 de lei.

Mai exact, procesul a fost suspendat pentru că niciuna din părți nu s-a prezentat la termenul stabilit și de altfel nici nu a cerut solicitarea la o judecată în lipsă. Singurul interes ar fi fost al lui Becali, care l-a și costat suma de 100.000 de lei.

„Dispune suspendarea cauzei, având în vedere lipsa nejustificată a părților și faptul că niciuna dintre ele nu a solicitat judecata cauzei în lipsă. Cu recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul București, sub sancțiunea nulității”, este decizia judecătorilor.

Amintim că afaceristul s-a judecat cu Primăria Capitalei în urmă cu câțiva ani, solicitând să se blocheze conturile Primăriei ca să-și recupereze banii pentru un teren luat de instituția în cauză pentru construirea Pasajului Pipera, astfel primind despăgubiri în valoare de 934.621 de euro.

„Primăria Bucureşti stabilise despăgubiri în valoare de doar 68.000 de euro pentru latifundar, adică aproximativ 38 de euro pentru un metru pătrat. În urma unui proces deschis de Becali, Tribunalul Bucureşti a decis ca acesta să primească despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, însă Primăria Capitalei a contestat decizia la Curtea de Apel, unde s-a stabilit cuantumul despăgubirilor în valoare de 773.000 euro.

Ulterior s-a decis rejudecarea dosarului, iar ultima decizie a magistraţilor a fost ca Becali să primească 934.621 euro despăgubiri, adică aproximativ 527 euro/mp”, arată spynews.ro.

Controversă după ce fanii FCSB au cerut plecarea lui Stoica: „Becali nu poate să demisioneze”

”La meciul cu Academica Clinceni (n.r. – pierdut de FCSB, scor 0-1) s-a văzut că nu există tonus și viteză de joc. Că nu există prospețime. E mai importantă competiția din Liga 1, pentru că doar o echipă va merge în Champions League.

E luptă pentru masa bogaților, pentru că restul merg în Conference League. E normal să menajezi jucătorii. S-a văzut totuși că Dinamo a jucat un derby, cu dăruire și angajament, în timp ce FCSB a schimbat la pauză, dar nu s-a regăsit”, a mai declarat Ilie Dumitrescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI